skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Návrh na změnu
-> U-Geen: super zmena chvalim a 100% lepsia ako to vcerajsie paci sa mi to ma to i zoradenie i povodny tvar HODNOTIM 1 !!!!! super
Jeeeee, stary dobry zobrazeni, diky U-Geene

proc je v nectenych ty fotky pod sebou a nejsou vedle sebe?
-> U-Geen: oki 

omg
-> hany: u aut je to naplanovany.
když jste udělali v oblíbenejch tohle rozdělení nemohli by jste udělat něco podobnýho u samotnejch aut?? aby si tam každej mohl rozdělit fotky jak potřebuje a měl to přehledný... myslim třeba aby si mohl napsat např : rok 2004 a pod tim si naházel fotky z toho roku... a podobně... šlo by to??
aDAm: mno ani ne to je pagodicka... proste neviem ci v explorery je mozny zoom ale mozilla ho ma ked pouzijes ctrl a scrool na mysi ako zoom in-out... tak si upravis nahlad stranky ako ti to vyhovuje

-> DuriQ: koukam mas brutalni rozliseni podle te nudle virtacke ;)
Hele, to je pekny

pripajam sa k pistikovy aj ked niesom platiaci clen ale toto je chore... ok tak nech to ma teda kazdy uzivatel customizovatelne a da sa tato magorina vypnut
ako snad v oblubenych nemusim mat kategorizaciu ze co je co... snad rozoznam Mko o Rky v svojich oblubenych autach lol a ten co to nerozozna tak ... skoda reci :P proste toto je fakt zla fjuucuura... a navise ma este bug nakolko pri zoomovani je daka posahana velkost obraskov ...

-> Bagrr: mam v tom chaoz a dla mna to neema vyznam, zbytocne rollujem a dla mna to neni k nicomu x- taketo zmeny by dla mna maly byt volitelne
-> bitmap: 5Kč/pochvala
-> Bagrr: hele, kolik ti U-Geen plati za to, ze tu chvalis kazdou zmenu, kterou udela?

-> pistaa: Nevim co se vám na tom nezdá? Je to podle mně moc pěkně udělaný nejčkon... Sice to zabere rolování ale to mi neva....
-> Martin14:
-> U-Geen:
zly napad to triedenei som ako platiaci clen PROTI a myslim ez taketo nazory- platiacich by sa mali minimalne brat 2 nasobne
-> U-Geen:
zly napad to triedenei som ako platiaci clen PROTI a myslim ez taketo nazory- platiacich by sa mali minimalne brat 2 nasobne
-> Martin14: toz na konzervativce se tu m*da, kdyz zmeny, tak pro vsechny
Inu, ja bych na svem webu nepostupoval jinak, tak co

Inu, ja bych na svem webu nepostupoval jinak, tak co

-> bitmap: TAk ja jsem to myslel tak že by jsi ten adresář mohl pojmenovat jak chceš ty a mít jich kolik chceš něco na ten způsob takže kdyby se ti nelíbilo to co třeba ostatním tak by jsi to mohl nechat v původní verzi aby i ty konzervativci meli pokoj.

-> bitmap: To sou ty mno sakra jak se jim říká eeeeee žeby konzervativci? Jak nemaj rádi změny?

Boha, ja sem asi fakt vadnej uz.
Tohleto vylepseni se mi taky ale vubec nelibi. necham si v noci zdat o tom, ze zmizi stejne rychle jak nahledy temat nedavno
Tohleto vylepseni se mi taky ale vubec nelibi. necham si v noci zdat o tom, ze zmizi stejne rychle jak nahledy temat nedavno

-> Syny: Alespoň 40 ať trhnete inzerci

-> Nwkt: Ja bych zalozil aspon 30

-> Syny: Založíme 20 protestních témat ne?

-> Syny: Mlčet šoupat nohama a ticho budeš

-> U-Geen: Super díky moc, je to přehlednější

siiim, ted uz se mi oblibeny nevejdou na obrazovku a musim rolovat

a prej že na změny admini neragují :) to byl fofr
-> U-Geen: tak to faceliftovane oblibene je fakt super diky

-> U-Geen: Tak to první se mi líbí že by se to teda mohlo realizovat a to druhý mám už teda taky vyřešný akorát budu muset jednou navíc kliknou což mi nevadí.
ad 1 good idea, add 2 viz havlik, v tech roletkach by to nebylo moc oukej.
-> havlik: Aha to ani nevím dík ja totiž používám je to rolovací okno a myslel jsem že ba se udělalo něco tam co by právě rušilo jen tu danou skupinu.
-> Martin14: když si rozklikneš diskuzní skupinu tak tam máš možnost zrušit nečtený jen v tý skupině
Nazdár chtěl bych se zeptat Tuxika a U-geena na pár návrhů co mám.První je jestli by šly v katrě oblíbená auta udělat por každého nějaké adresáře nebo něco takového.Někdo tam má třeba více aut a ja bych docela ocenil kdybych tam mohl mít oddíly jako třeba Erka Rapid atd.A druhý návrch jestli by šli mazat nepřečtené příspěvky po rozdělěných skupinách a ne jen po odílech jako je celé forum nebo inzece ale aby šli smazat jen třeba kategorie legislativa atd.Vím že si člověk může nastavit co chce zobrazovat ale když přijdu ke kompu po delší době a chci aby se mi zobrazovali nové témata a mám 250 nepřečtených tak bych smazal jen část a ne všechny.
Dík Martin14
Dík Martin14