skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dovoz motocyklu z Německa
-> Luky.:dále ještě ebay.at ,ebay.be a pokud není pro tebe problém dojet na ostrovy kde jsou zvláště pěkné ceny krásných historických půllitrů jako Matchless a nebo Norton pak ebay.co.uk;).
-> Zazaa: Díky, až budu mít chvilku tak to tam prolezu 

-> Luky.:
motoscout.de
mobile.de
ebay.de
motoscout.de
mobile.de
ebay.de
-> lubor: Poradíš nějaký německý linky na motoinzerci? Němčinou moc nevládnu, tak jsem toho zatim moc nehledal, ale pokud mě někdo nasměruje na příslušné stránky, tak už si snad poradim
Po příští sezóně bych si chtěl koupit Hondu Africa Twin, tak mě zajímá jak se tam pohybujou ceny...
Díky

Díky
stejne jako s autem ....
predpokladam ze to nechces nejakou uplne prvni a davat to na veteranske
takze by mel stacit nemeckej TP s homologaci (na strane 4 :)) a kupni smlouva pripadne jeste protokol TUV
nejjistejsi je zajit na prislusnej registr vozidel a zeptat se pac obcas je to jinej kraj jinej pristup
predpokladam ze to nechces nejakou uplne prvni a davat to na veteranske
takze by mel stacit nemeckej TP s homologaci (na strane 4 :)) a kupni smlouva pripadne jeste protokol TUV
nejjistejsi je zajit na prislusnej registr vozidel a zeptat se pac obcas je to jinej kraj jinej pristup
Prosím někoho znalého věci aby mi v krátkosti napsal o základních postupech při realizaci dovozu (na co si dát pozor,co neopomenout, a jak je to pak s přihlášením na našich úřadech)a nebo uvedl kontakt na internetové stránky kde bych se toto mohl dozvědět(hledal jsem ale marně).
Díky moc.
Zároveň bych uvítal nějaké info o motocyklu BMW K 100 RS, jestli je to dobrá volba případně v čem je problém.
Díky moc.
Zároveň bych uvítal nějaké info o motocyklu BMW K 100 RS, jestli je to dobrá volba případně v čem je problém.