favorit.kroucení kastle-výztuhy,??

prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 04.10.2008 do 12.10.2008, založil/a Tomaso435
řadit dle data
11:10:29
12.10.2008
Tomaso435
-> Jarda: no vono hlavně tam byla vrstvička kytu páč to prase co to vařilo to navařilo lehce křivě tak to musel nějak dohnat
19:58:43
11.10.2008
Jarda - zrušená registrace
-> tomaso435: to bych musel videt... ale barva vydrzi min nez plech4 takze treba nic neprasklo...
18:45:52
10.10.2008
Tomaso435
-> tomaso435: a to nic vyztužený není
18:41:47
10.10.2008
Tomaso435
-> Jarda: no myslím že jeden svár prasknul,,zadek ..podběh práh tam odlítala barva.....
16:15:25
10.10.2008
Bery
-> tomaso435: než vařit něco pod prahy-to bych si radši koupil kulicha aby na mě nefoukaloaž ti budou praskat okna,tak potom se to kroutí...
13:58:18
10.10.2008
Jarda - zrušená registrace
jo nase sluzebni oktavie, kdyz najedu pravym kolem na obrubnik, tak se krouti a dvere sktaji o zamek

muj roadster cervenej mi prijde, ze za jizdy se krouti mnohem vic, ale pri najeti na obrubnik nebo at ho zvedam, kde chci, tak dvere jdou zavirat uplne bez problemu... jsem z toho docela jelen

proti ohybu vyztuzit neni az tak tezke, staci prevarit vsechny sloupky a podelne vyztuhy silnym plechem

proto tky u MTX Roadsteru dosahli odolnost proti ohybu 140 procent z favorita a proti krutu jen 62 procent pevnosti favorita

-> tomaso435: bud rad, ze to nemas shnily, to by se ti to uz nenarovnalo a fucelo by na tebe porad4 hlavne na ty prahy nic nenavaruj, to co je pod plastama je jen jakejsi kryt, ktery skoro nic nedrzi

pokud neco vyztuzis, tak se ti na mistech, ktera nevyztuzis mohou a zacnou objevovat praskliny, prvne zacnou praskat spoje na karoserii, takze s tim opatrne
21:49:09
06.10.2008
favo110lrs
-> LiMaK: stim heverem to delá i nová kára třeba nová octavia A5 atd...
16:03:03
06.10.2008
Tomaso435
-> RomanT: závodit s ním enchci,i když to občas tak vypadá když si troufám na fobie.... ale to jak sem šel so smiku a začalo na mě foukat studenej vzduch mě vyděsilo,,,sme myslel že se to v pruběhu smyku rozloží a zá zustanu sedět na silnici jen se sedačkou s volancem v ruce na
10:41:28
06.10.2008
RomanT
Navarit na prahy nejaky plechy je naprostej nesmysl a od krouceni kastle ti to nepomuze ani v nejmensim. To, ze se facko krouti, neni vada, ale vlastnost. A ne jenom favoritu, vsechny seriovy auta se vic nebo min kroutej, i ty novy, ktery vypadaj, ale i sou, dost masivni. Pokud chces auto, co se ti nekrouti, tak si kup WRCcko :) Nebo si nech do auta udelat ram a nech si vystuzit vsechny nosniky :) I kdyz si vezmes fungl novou oktavku a najedes pomalu a opatrne treba pravym prednim kolem do nejakyho mista, ktery hodne a na kratkym useku klesa, nebo proste nekde, kde se hodne meni sklon, tak i u novyho auta je velmi pravdepodobny, ze nekde uslysis lupani plastu a podobne, coz je dusledek toho, ze se ti kastle krouti. Navareni plechu, a jeste k tomu na nespravna mista, ti opravdu v nicem nepomuze a u facka bych to fakt neresil, pokud s nim nechces zavodit 4
14:38:58
05.10.2008
Tomaso435
já mám rozpěru taky,,,, ale stejně..... jak myslíte ty prahy? nebo nějaký výztuhy co nikdo nepozná že tam sou ???
13:52:31
05.10.2008
Cába
je to papir,ale na mim mi jdou dvere otvirat i zavirat uplne normalne,kdyz je na heveru.Mam akorat vzperu mezi prednima tlumicema a je celkem zachovalej
08:15:39
05.10.2008
Malebolgii
-> LiMaK: Čoveče mám fáčko tyhle historky o zvedání jsem už taky slyšel ale mě se teda auto nikdy tak nepohne aby to nešlo v pohodě otevřít a zavřít, ale jinak souhlasím favo je prostě papír
23:20:49
04.10.2008
LiMaK - 742 forever
favorit se krouti i kdyz ho zvednes na hever...ne, vazne, opravdu, to si nedelam prdel....

fakan muze byt zdravy jak ripa, ale jak ho zvednes na hever treba za tezky predek, tak vzdy na vsech fackach mi sly blbe zavirat dvere...a to treba pri stani na rovine jdou uplne po masle...

proste to drhne o ty zamky, jak se to o milimetr pohne...
16:59:04
04.10.2008
Tomaso435
hoj,stala se mi taková věc a sem z toho dost vylekanej,,,, predemnou se zkácela bába z kola. já to serval na druhou stranu a šel sem do smyku,,,, vzhledem tomu že bylo mokro bylo to dost drsný....ale to nic,,, bábu sem nepřejel nasedla a jela dál.... de mi o to že jak mi ujel zadek a jel sem pár metrů zedkem napřed tak na mě začal šíleně foukat studenej vzduch,,, usousil sem vznikly škvíry mezi dvěřma a těsněním,,jak se to v tu chvíly sunulo jinak než se sune vždycky....a ted se ptám co je špatně??? to je to už tak shnilý,?? díra nikde není včechno je ošetřený...leda je to shnilý málo ale za to rovnoměrně všude.....po tejhle události, sem objevil prasklej lak ve spoji mezi zadním lemem a prahem když se otevřou dveře....... vzal sem šroubovák bouchnul sem do too odlítlo cca 5 cm laku obrousil sem to a zastříkal....barvou,,,,,, , jinak to auto co ho máme už asi 6 let,, tak i když se sním tenkrát najelo zadním kolem na vobrubák tak se to tak divně vohlo......... a ted dotaz, pomohly by na prahy navařit pásy plechu jako výztuhy?? mám navrchu plastový takže by to přikryly....a nebylo by to vidět...... co vy na to?
Extreme Tyres