No už jsem tady zažil hodně ale tohle mě sunadalo ze židle! To jsem si říkal že už mě na tomhle webu nemůže nic překvapit ale mýlil jsem se, co se tady nevymyslí to opravdu čumím.By mě zajmalo co by jste mě doporučili když mám laminátovou kapotu
-> gabo00000: Jo to já taky, si řikám kurva co maj všichni s tou kapotou, tak na to kouknu a nestačim zírat
Ale k věci - stačí se zamyslet - předpokládám že holčina bude na zádech, no tak když si bude lehat, tak sedne prdelí do přední části tam neni žádnej nosník, tak se to tam prohne. Až si lehne tak rozloží váhu a bude to v poho, mno a taky záleží s jakým tintítkem chodíš Takže si přidej výztuhu do přední části kapoty a máš to. Proti cvakání nalep pod kapotu nějakou izolaci a máš to. Ale pak ještě vem v úvahu bezpečnost týhle úpravy v provozu, abys, když to někam napálíš, přežil a ta výztuha tě nakonec nezabila
-> aDAm: to jsem nepochopil, jak to myslíš.. ale já jsem línej..stačí, že u toho musím stát na nohách, ne ještě dělat náký kroky to bych z toho rovnou měl kozáčka
-> andre: tak to nevím, jako průměr je to malý a kdyby to měla v ruce jkao bičík, tak bych se jí bál
a ešte rada...ak máš matný lak ako ja, tak tam ostanú otlačky jej prdelky a rúk a z matného lako to ide trochu ťažšie dole...ak máš normálny lesklý lak, tak potom len umyješ auto ak tam nechceš naschvál nehať tie krásne otlačky
-> Syny: ja to berem tak, že v aute sú nepolohovatelné športové sedadlá a na zadných sedačkách to neni pohodlné a trčia tam ešte aj 3bod pásy...neviem prečo to hned vzťahujem na svoje auto ...a ked sa pýtal na kapotu, tak hentak to celkom ide
vytoč si volant, posad jej riť na hranu blatníka, jednu nohu bude mať na zemi, druhú vyloženú na vytočenom kolese, a rukami sa opre decentne o kapotu(jednu ruku blízko plastového nasávania)...a nemusíš nič upravovať....
Mám dotaz, trochu netradiční (žádné mračení kapoty a nic podobného) - nemáte nějaké zkušenosti s úpravou kapoty na fávu tak aby se na ní dalo souložit aniž by se prohnula a aby při tom nebouchala?