skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Podložky pod pant
prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 29.06.2010 do 07.07.2010, založil/a skoda_105_L
Díky :)
Teď jich tu pár mám na galvanické zinkování :-)
-> tami: podlozky vyrezavam z tenuckeho plechu- napr. z bandasky od riedidla. vyzera ako ta v clanku pod, ale ma vyrezy k dieram, aby sa nemuseli vyberat z pantu sroby. vyzera ako taky tucny hreben. staci povolit srubky, jednu natlacit pod pant, pritiahnut a skusit zavriet dvere. na jednej skodlici sme mali pod pantami podlozky z hrubeho papiera.
a ony t apodložky mysim nebudou nic silnýho, já tam narval na skoušku kus cedulky (taková ta zelená, co je třeba označen únikový východ) a bylo to moc... s těma dveřma je fakt hrání... někdy ok a někdy se jina nechce... nechápu

Díky za rady. V inzerci to mám a někde v autodílech se zkusim poptat (tady u nás u téměř nic nemaj).
dělaly se podložky z jakýhosi tvrdýho papíru nebo tenkýho pertinaxu, či co to bylo zač,... byli ve tvaru E a vsunuli se pod panty... zkusil bych se poptat v krámě, mohli by ještě někde mít.... někde mám pytlíček kde to bylo jako sada podložek a čepů do pantů.
Ted sem menil prahy u kamošky skodovky a pud jedma dveřma byly origo podložky mužu vyfotit apřidat rozmery jiank ti nepomužu
-> skoda_105_L: tak si to dej do inzerce...
Pant nemám, nebudu ho kuchat z auta a stejně než bych se na to vrhnul tak shánim už hotový.
To si snad vypižláš z čehokoliv sám ne ? Obkreslíš si pant na kus plechu nebo pertinaxu a uřízneš a odvrtáš si to sám.
Máte někdo k dispozici podložky pod pant (Š120) v přesném tvaru? Případně jestli nevíte kde to sehnat. Nebo pokud by byl někdo ochotný koupit a poslat. Na inzeráty nikdo nereaguje. Díky