skoda.virt.cz odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
štartér ci daco ine?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Dobil som baterku a vsetko funguje ako ma, jupí :-)
Zastavil:haso
08:26:28
14.10.2008
14.10.2008
Kuladmin
-> haso: Tak to ti tu baterku mohl klidne vymlatit behem te chvile, dolej ji nabij a zmer hustomerem a uvidis hned.
23:44:27
13.10.2008
13.10.2008
haso
-> Bobesh: jj to viem, minno aj kuko ho maju
mne skor ide o to ci je mozne ze mi to vybilo baterku...ma uz svoje roky a dobijal som ju naposledy minuly rok v zime (ked mi odisiel starter, ten predtym )
mne skor ide o to ci je mozne ze mi to vybilo baterku...ma uz svoje roky a dobijal som ju naposledy minuly rok v zime (ked mi odisiel starter, ten predtym )
23:41:06
13.10.2008
13.10.2008
Bobesh
-> haso: Rozdělej a uvidíš,opravit to není zase tak těžký,mrkni do článků ale jestli si netroufáš,tak většina obcodů s ND dělá opravy výměnným způsobem,vadný za opravený plus peníze. A pokud jsi originalista a vážíš si svého vozu,doporučuju obrátit se na Kubinu,krásná práce,zeptej se Minna,jak je se starterem od něj spokojenej.
23:35:50
13.10.2008
13.10.2008
haso
-> Bobesh: ...mne pred rokom odisiel moj starter, zohnal som druhy a ten fungoval doteraz bez najmansieho problemu a to co sa stalo dnes nechapem vobec
23:31:33
13.10.2008
13.10.2008
Bobesh
-> haso: pokud sis nedělal GO starteru sám,tak bych tomu nevěřil
23:16:31
13.10.2008
13.10.2008
haso
zabudol som este, auto Š120L, rv88, starter je rocny brany z auta po GO
23:15:56
13.10.2008
13.10.2008
haso
sadnem do auta, (tyzden stalo), zatocim klucom do polohy 2, startuje (neochotne ale startuje), ale nenastartujem...
tak zas poloha 0, a pak poloha 2 startujem ochotnejsie to je ale zase nic, vratim kluc do polohy 0 ALE!! starter sa dalej toci az mi nastartuje motor....
starter, respektive pastorok sa nevratil, motor chcipol (studeny, som nepridaval lebo som vedel ze rychlo treba odpojit "-" na baterke) a stale to vrcalo vrrrrrrrrrrrrrr tak som rychlo ze odpojim minus pol baterky kym som nasiel kluc 13ku (asi minuta) tak zavtedy to prestalo (vybil som baterku????) a tak som oddelil pak minus pol od baterky, zas zapojil a skusil nastartovat ale teraz uz starter pekne vysunul ale kontrolky zhasinaly a straaasne neochotne sa to krutilo, jak ked je vybita baterka...
ale otazka, je mozne ze sa mi vybila baterka pocas minuty? lebo este predtym asi hodinu som mal zasvietene svetla cca 10min (som kamaratovi daco ukazoval) a nenastartovane...alebo je vada v startery?
baterku teraz nabijak tak uvidim zajtra ale nejak z toho nechapem co sa mohlo stat, sak predtym v poho islo, tyzden stalo, a teraz toto
tak zas poloha 0, a pak poloha 2 startujem ochotnejsie to je ale zase nic, vratim kluc do polohy 0 ALE!! starter sa dalej toci az mi nastartuje motor....
starter, respektive pastorok sa nevratil, motor chcipol (studeny, som nepridaval lebo som vedel ze rychlo treba odpojit "-" na baterke) a stale to vrcalo vrrrrrrrrrrrrrr tak som rychlo ze odpojim minus pol baterky kym som nasiel kluc 13ku (asi minuta) tak zavtedy to prestalo (vybil som baterku????) a tak som oddelil pak minus pol od baterky, zas zapojil a skusil nastartovat ale teraz uz starter pekne vysunul ale kontrolky zhasinaly a straaasne neochotne sa to krutilo, jak ked je vybita baterka...
ale otazka, je mozne ze sa mi vybila baterka pocas minuty? lebo este predtym asi hodinu som mal zasvietene svetla cca 10min (som kamaratovi daco ukazoval) a nenastartovane...alebo je vada v startery?
baterku teraz nabijak tak uvidim zajtra ale nejak z toho nechapem co sa mohlo stat, sak predtym v poho islo, tyzden stalo, a teraz toto
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Dobil som baterku a vsetko funguje ako ma, jupí :-)
Zastavil:haso