skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
prosím pomoc altík felda do rapida
prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 12.08.2009 do 13.08.2009, založil/a milanrejpid
-> suri: moooc děkuju máš to u mě
-> milanrejpid: zrušit regulátor a modrý kábel od regulátora pripojit na faston altíku , žltý kábel s očkom pripojit na alternátor ostatné zaizolovat
nevíte ještě někdo jak je to se zapojením prosím???
-> LiMaK - 742 forever: ne v poho čekal jsem že někdo rejpne ale potřeboval jsem to rychle vědět a tak jsem to netíhal hledat pak poprosím o smazání tématu ale jinak děkuju
a abys nerekl, že jsem uplne hnusny, a repavý....klikni nahoře na sekci "ČLÁNKY"a asi 10 článek je:
skoda-virt.cz/cz/.../\
dokonce i s odkazem, hlidam blazna pred prijmem v psychiatricke lecebne v opave, cekame az sanitak otoci sanitu aby uz jsme ho tam nechali a jeli konecne zpatky do ostravy...trvalo mi to 15 sekund....
skoda-virt.cz/cz/.../\
dokonce i s odkazem, hlidam blazna pred prijmem v psychiatricke lecebne v opave, cekame az sanitak otoci sanitu aby uz jsme ho tam nechali a jeli konecne zpatky do ostravy...trvalo mi to 15 sekund....
mno, to téma se jmenuje "altík felicie do 120"
ale diky takovej jako ty, je zde asi 150 stejnych témat "altík fela do 120" a v každém druhém je hovno, protože v podstatě odkazuje na každé třetí téma v kterém je teprve odkaz na to správné téma...
--> jinak myslim že TUNER 2 to má krásně nafocené, jen s tim rozdílem, že dělal altík fabii do 742....
no tak si najdi kartu tuner 2, podivej se k nemu na foto....pokud to nezvladnes diky chybejicimu presnemu odkazu, panbůh s tebou pri té zmíněné zástavbě...
PS: sorry za rejpavou, ale snad jsem ti aspon nejak pomohl.
ale diky takovej jako ty, je zde asi 150 stejnych témat "altík fela do 120" a v každém druhém je hovno, protože v podstatě odkazuje na každé třetí téma v kterém je teprve odkaz na to správné téma...
--> jinak myslim že TUNER 2 to má krásně nafocené, jen s tim rozdílem, že dělal altík fabii do 742....
no tak si najdi kartu tuner 2, podivej se k nemu na foto....pokud to nezvladnes diky chybejicimu presnemu odkazu, panbůh s tebou pri té zmíněné zástavbě...
PS: sorry za rejpavou, ale snad jsem ti aspon nejak pomohl.
-> Nwkt: a nevíš prosím rovnou to téma prosím
-> Nwkt: poraď prosím
hledej šmudlo
mužete prosím mi někdo poradit jak s elektrykou a držákem děkuju