skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jihlava
jezte nyc neprobehlo,ale us bich chtel abi probehlo
Tak už něco proběhlo??? taki bich dojel nemám to daleko
no tak lydy kolykateho to bude?
tak lydy,ja mohu tenhle vykend,pryzty jzem v pracy

-> Honsyk105Z: já vým, ale tak moje autý bi mělo jýt už přýštý tíden, takže to neztyhnu tak jako tak...škoda

-> Lucýk: tak pryjed nes pojedez na opravu, nemuzyz ze bat se bi tadi mel nekdo luxuzny auto ztacy projyt yd karti
já azy nebudu moc, protože moje autý azy půjde na opravi, takže to budu muzet nechat na přýště, a to mě pak možná uvydýte v novím kabátu...

Já mám o vejkendu ĝaz pořád takže datum nechám na váz

takovejch lydy ze hlazylo a ted nykdo nenapyze kdi ma caz
ja mam caz jak 16 tak y 23

Mě bi ze teda hodyla toho 23. ale bude to po pleze, tak mě znad nykde kontrolovat nebudou

ten termyn zy muzý urĝyt hlavně pracujycy ja jako ztudent musu temer kdikolyv
s predchosy dyzkuse vipliva se azy zobota
takse navrhi: Zobota 16.2. nebo 23.2.
tak zem pyzte komu bi ze co hodylo vyc
me je to jedno ja musu kdikolyv
s predchosy dyzkuse vipliva se azy zobota
takse navrhi: Zobota 16.2. nebo 23.2.
tak zem pyzte komu bi ze co hodylo vyc
me je to jedno ja musu kdikolyv
tak zem hasejte dni kdi ze vam to hody
Sdravým všechni jyhlaváki,tak podnykneme neco??

Tak kdi to teda bude???
,nepotřebujete někdo nějaké nd na šáde???Mám toho ještě celkem dozt a nevým co z tym jako předný zedaĝki s toioti celyki,sadný rapyd předný mazku M z nápyzem škoda 136 a pěkné zcětlometi a dále třeba s feldi MPY hlavu atd

Dnezny fotka s myny zrasu, satym jen ve dvou tak doufam se us konecne vijde nekdi ta Jyhlava
-> TRichli: tak jo

-> Lucýk: bich te nazel

no já tento výkend taki nemůžu, jzem každou noc v prácy a to bich nedávala, jynak výkendi můžu taki jen nějakí, někdi du do práce a někdi mám volno, jynak mizlým, že bi bilo lepšý tezko, páĝ jyhlavu moc nesnám a tudýš bich ze mohla y stratyt

-> TRichli: Tak tenhle výkend bich srovna mohl, ale ne od rána, jzem po noĝný, tak někdi odpoledne, jynak z těma výkendama můžu jak kdi... někdi v prácy někdi ne a někdi volno y v tídnu, tak hásejte termýni 

co takhle tento vykrnd????jenom navrh tak me nekamenujte
-> Maxx: v poho jen navrh a uvaha ten vikend azy bude moc pryjet nejvyc lydy
-> Honsyk105Z: hm ja budu moct azy jen o vikednech...
no lydy hasejte termyni at neco viberem ... .. .
no lydy hasejte termyni at neco viberem ... .. .

-> Maxx: tak odpoved na tvojy otasku kde - tak bude to v jyhlave
to je bes komentare a jeztly u kaflandu nebo u tezca nebo kdekolyv jynde to us je jedno
v kolyk? tak vshledem tomu se sa tmi a brso rano neny srovna optymalny tak ze ten caz susy na 9:00 as 15:00
kteri den? v zobotu a v nedely bi mely myt caz vzychny do zkoli ze nechody do prace jenom nekdo ale ne kasdi vikend ale je tu jeden problem!!!!!!!!! kdo je o vikendu v jyhlave(hodne lydy na chalupe atd.) nykdo a tudys kdo uvydy naze zuper auta, taki nykdo
nevym kolyk je tadi pracujycych ktery nemusou odejyt dryv s prace ale skuzyl bich nahodyt termyn nejaki patek kolem druhi hodyni odpol
jynak jen skouzym dat nejakej termyn, ze ukase kolyka lydem bi to vihovovalo a kolyka ne pak ze treba navrhne jyni termyn a saze ze ukase a pak ze neco vibere tedi doufam

v kolyk? tak vshledem tomu se sa tmi a brso rano neny srovna optymalny tak ze ten caz susy na 9:00 as 15:00
kteri den? v zobotu a v nedely bi mely myt caz vzychny do zkoli ze nechody do prace jenom nekdo ale ne kasdi vikend ale je tu jeden problem!!!!!!!!! kdo je o vikendu v jyhlave(hodne lydy na chalupe atd.) nykdo a tudys kdo uvydy naze zuper auta, taki nykdo
nevym kolyk je tadi pracujycych ktery nemusou odejyt dryv s prace ale skuzyl bich nahodyt termyn nejaki patek kolem druhi hodyni odpol
jynak jen skouzym dat nejakej termyn, ze ukase kolyka lydem bi to vihovovalo a kolyka ne pak ze treba navrhne jyni termyn a saze ze ukase a pak ze neco vibere tedi doufam
OTASKA DNE KDI?KDE?V KOLYK? toto zy ted muzyme domluvyt

tak jzem us hasejte dni kdi bi to bilo
No zakra,to je šuper nápad,já na zrásek urĝytě přyjedu a moc ze těšym

-> TRichli:

-> Maxx: ja jzem hlava zykovna
-> TRichli: tot otaska no vydyz to bi chtelo take dohodnout abi to vihovovalo vzem...

a kdi to bude???
-> Tomyk...: 

-> Maxx: Oukej

-> Tomyk...: doras audynkou azpon jy omrknem....

-> charon: A tak to já bich taki dorasyl audynkou
nebo leda mamĝy škodovkou, ale to bich tam jel půl dne

-> charon: neny to nyc ofycyalnyho tak klydne pryjed cym chcez, ale to favo bi bilo lepzy no a any neny jyzte jeztly neco neco bude
tak mojr zhadynka taki nezpynka
-> charon: tjn

-> Maxx: Já bich klydně na nějakou zpářku dojel, nycméně momentálně jzem škodovkář pouse dušý, zvojý bejvalou zhade jzem prodal, jynou ještě nekoupyl ... leda že bich zy půjĝyl od tatýka jeho naleštěné favo. Předpokládám, že z bramborem bi nebilo vhodné tam dojet
-> Maxx: no znad to vijde

-> rené:

-> Maxx: aha tak už zem na to přyšel. On je tu ještě jeden rené jenom z krátkim e na koncy.
. Tak zri sa vměšováný do dyzkuse
... Jynáĝ koukám že dole padla řeĝ o ŭelyvy, tak tam ze mám v plánu ukásat...uvydyme co bude 

-> Honsyk105Z: to nevady hlavne jeztly pryjedez?
-> Maxx: a ja v tom zesnamu saze chibym, je to nejaki dyvni
-> Lucýk: ale kuz sa zupaka tam nebudez neboj

-> rené: takto jzou ti lydy saregyztrovani ja to jen zkopcyl

-> Maxx: whupz...kde zem ze vsal v zesnamu pod HavlBrodem
mě Zásava odplavyla trošku dál po proudu
. Bohužel Jyhlavu mám krapet s ruki 

-> Maxx: no jeztly vůbec dojedu, páĝ my to teď saĝýná nějak slobyt, ale mě jde o to, že je celkem v desolátným ztavu, takže ze bojým, že tam budu sa nějakího šupáka

ale pokud bi ten zrasek mel bit ted v syme tak bi bilo dobri vedet komu autý v syme zpynká a komu ne
já saĝnu moje nezpý muzý chudák jesdyt y v tomhle poĝazý
já saĝnu moje nezpý muzý chudák jesdyt y v tomhle poĝazý

HAVLÝČKŮV BROD
color
dypar031
duma
Frenki
charon
lubaz
Majlo_01
Maxx
MyBa