skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Cs Škoda zraz
-> 105LR: ja som tvrdohlavý 

-> MOLSO: to je tak, ked si nedáš povedať....
-> 105LR: tak to tam nejde
ma to male rozlisenie na to aby to vzalo ako HD video a ked sa to tam upne tak je to rozmazane .... 

-> afro100: :) díky :) samy si to uvedomujeme, bude to ťažké no posnažíme sa 

-> Rapi1: ok
-> afro100: ked pojdes okolo mi ho dones s mojim netom si ho nemozem dovolit stiahnut :(
Tak som si zas pozrel to video, pokukal ksichty, auta .. porozmyslal, popozeral fotky .. bolo to nehorazne fajn .. chalani diky, dufam ze aj v nadchadzajucej sezone sa mame na co tesit. A tym, ze ste nasadili pomyselnu "laťku" tak vysoko uz vlani skodite len sebe :D
Btw. to video som kukal uz mozno zo 30x a vzdy si na nom vsimnem daco nove, co som si predtym nevsimol :D
Btw. to video som kukal uz mozno zo 30x a vzdy si na nom vsimnem daco nove, co som si predtym nevsimol :D
-> MOLSO: skusaj skusaj :D :D
-> 105LR: skusim 

-> MOLSO: ....nevadilo, lebo sa to tam tak pokúšal dať asi 3 krát, a stále mu to tam konvertovalo do tej kvality čo tam je teraz
, takže si to tam daj, ked ti to pojde 

-> haso: 

-> MOLSO: lebo on má kedy! 

-> haso: aj si v nom posedis a spravis mi reviziu pasov co ?

-> MOLSO: ked chcem vidiet tvoje auto, tak za tebou pridem, nepotrebujem na to HD video

-> haso: ty tam nejeb ! 

-> MOLSO: ANO VADILO 

-> 105LR: inak medzi recou ... vadilo by autorovi videa keby som ho supol v plnej kvalite na YT ? nech sa mozu aj ostatni pokochat ... a nemusia to tahat z ulozta 

-> 105LR: a co ta do toho ?
kym ma nechytia tak je vsetko v poho 

-> MOLSO: co sa más co zaj.bavať na nete v robote ?!
....

-> 105LR: KURVA teraz ked som v robote
dodam este jedno Polske KURWA ! :D
doma kuknem

dodam este jedno Polske KURWA ! :D
doma kuknem

-> 105LR: hurá hurá

-> MOLSO: -> škodec: -> ALL: už to tam zavesil....nech sa páči
www.uloz.to/xWCLw82/cs-sk oda-zraz-lubina-2012-mpg

www.uloz.to/xWCLw82/cs-sk oda-zraz-lubina-2012-mpg
-> MOLSO:

-> 105LR: já ti dam namolsa
ked už tak EMOlso (hádam nemám prerezané žily len tak z hecu ?
)

-> MOLSO: ...hovado
........no takto, (NA)MOLso, robil som si z teba len prdel
, autor to cez víkend hodí na ulozto, dnes už nestíha, potom sem dám link

-> TT_daniel: podobenstvo kamarát podobenstvo
... like a jesus 

-> MOLSO:
skapal som
to co ta napadlo???

-> 105LR: tak budes to radsej kopirovat na 50 klucov alebo to raz hodis na youtube ?
hovno tiez nenosis po jednotlivých bobkoch v servitku do zahrady ale vyseres ho do hajzla

hovno tiez nenosis po jednotlivých bobkoch v servitku do zahrady ale vyseres ho do hajzla

-> MOLSO: to je také ťažké doniesť si klúč?

-> 105LR: boa to je take tazke zavesit na net ?
-> škodec: -> MOLSO: na ďalšom zraze vám to pohádžeme na USB klúče.......aspoň prídete

-> škodec: no to by nebolo odveci ..... po vianociach si takú špecialitku dokážem vychutnať bez sekania

taka otazka ci bude to video niekde zavesene aj v lepsej kvalite? Trebars to hodit v HD na Vimeo
-> 105LR: super video Rasto! 

-> MOLSO: 

-> dakar.cz: ...to aj mna trošku mrzelo, ked som tam tvoje auto neuvidel celé... i ked pri prvom pozretí som si myslel, že sa v tej hnedej škodovke v motorovom priestore hrabeš ty, čo by nebolo neobviklé
.....ale potom som si všimol SPZ
....

-> dakar.cz: v tuto nocnu hodinu nechci aby som si pamatal vsetky hanlive oznacenia tej hnusnej krabice od chladničky čo ju museli vyvarat a gitovat este na vyrobnom pase 15 minut po nalakovani 

-> MOLSO: hmmm..už to není Rezorit,ale Favorit.. Taky se ti začíná líbit,přiznej to
A neboj,já se možná polepším,abych na videu z dalšího srazu měl možná i přední světlo a nebo snad aj kolo

-> 105LR:

-> dakar.cz: to zato že jazdiš favoritom 

Luxusní video,fakt klobouk dolů.. A dokonce moje škodovka je slavná (teda spíš jen výdech na C sloupku a přední levá klika
)

-> MOLSO: 

-> 105LR: nech to HDcko hodi dakam aby slo stiahnut
budem doma hoňo hoňo

-> havlik: veru neviem prečo to tam dal tak málo kvalitné
.....keď som to u neho pozeral bolo to v HD.... musím sa ho spýtať 

-> 105LR: video je moc pěkný až an tu kvalitu obrazu:(
-> minno: vďaka patrí kamarátovi kameranovi

-> 105LR: super video.
-> Tomáššš: ja som si ho poctivo pozrel, nepotrebujem robit foto :)
takze nik sa nenajde co fotil moje auto ? :D