Hehe
mazec hlavně když ty lidi z většiny znáte...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
47. celostátní sraz sportovních vozidel škoda
-> Tuner#2: : jojo, snad neva
no je pravda, že se mi líbí asi víc ostatní fotky no
legrace...tentokrát ta perleť tam je alespoň hezky vidět na tom sluníčku 

no je pravda, že se mi líbí asi víc ostatní fotky no

-> T 25.06.12 15:56:26: Díky. Koukal jsem, že už jsi je nahodil. Jsem rád, že se líbí
i když zrovna Tvé auto mě prostě nějak nejde fotit. Ta černá perleť je "hrozná" 

-> Tuner#2: : fotky jako vždy parádní, díky
jinak jestli bude příště možnost jet už v pátek, tak pojedu

jinak jestli bude příště možnost jet už v pátek, tak pojedu

-> Eidy 24.06.12 23:17:00: Díky 

-> Tuner#2: Díky za fotky. Jsou fakt excelentní.

-> kamikaze 24.06.12 22:34:34: Jasný 

-> Tuner#2: Díky díky, mě se povedl snad jen odjezd na spanilku. Až budu mít trošku čas, tak Ti to pošlu i s Mostem
Teď jsou bohužel jiný starosti

-> Maťulo: -> Danster: Díky pánové
Jinak plantážníci ze zadního uskupení, máte maily

Jinak plantážníci ze zadního uskupení, máte maily

-> kamikaze: 22.06.12 20:29:25 Přesně 
-> Tuner#2: Fotky jako vždycky parádní

-> Tuner#2: Fotky jako vždycky parádní

-> Tuner#2: krasne fotky!
-> Mr_Kubas 22.06.12 19:05:26: Díky moc. NJ vím to, jenže to neumím ignorovat ač vím, že to těm chudáčkům udělá akorát tak dobře...
-> kamikaze 22.06.12 20:29:25:
-> kamikaze 22.06.12 20:29:25:

-> Mr_Kubas: Spíš mi příde, že fakerfuréver hledá jakoukoliv příležitost vyvolat flamewar

-> Tuner#2: Fotky jako obvykle jsou nádherný! Akorát nechápu, že tě vždy rozhodí jen jeden člověk, stejnak to "odnesou" všichni ostatní, kteří by se rádi mrkli.. Měl bys být nad věcí a nemístný komentáře ignorovat a všichni budou spokojení 

-> Eidy: -> T: Díky kluci... Sice jsem zase po včerejších zvratkách od Fávo navždy měl chuť sem ani link nedávat, ale jsem rád, že pořád pro někoho to smysl má
Bylo to prima a doufám, že příště pojedeš Tome taky přes noc 

-> Tuner#2 21.06.12 22:10:25: : super

-> Tuner#2: pěkný fotky.

Tak můj článek je na světě:
www.tuningy.com/index.php ?a=549
a zde přímý link na fotogalerii (je dostupná i linkem z článku)
gallery.tuningy.com/thumb nails.php?album=359
na fotkách pro -> Eidy: a -> T: se pracuje
www.tuningy.com/index.php ?a=549
a zde přímý link na fotogalerii (je dostupná i linkem z článku)
gallery.tuningy.com/thumb nails.php?album=359
na fotkách pro -> Eidy: a -> T: se pracuje

Kde udělali soudruzi z NDR chybu?
Já to říkala, měl jsi to nechat na polárkáč
Já to říkala, měl jsi to nechat na polárkáč

-> kamikaze 19.06.12 13:15:28: To tam píše FB sám, já jen naklik na fotku a označil lidi 

-> Tuner#2: Taky z fotek nic moc nemám, jediný co trochu jde je odjezd na spanilku, kterej jsem fotil na M 
FB: Mě hlavně pobavila délka popisu:D

FB: Mě hlavně pobavila délka popisu:D
-> Tuner#2: : mě to neva, beru všechny klidně...minimálně tu naší bandu 

-> kamikaze 19.06.12 13:00:12: Sem Tě tam musel označit. Bejt tam ještě Eidy, označím i jeho
-> T 19.06.12 13:02:21: Nejsou, tohle byla první vlaštofka a jak říkám zbytek je o ničem... Moc ostré slunce, vymetená obloha a auta v kopcovitém terénu.

-> T 19.06.12 13:02:21: Nejsou, tohle byla první vlaštofka a jak říkám zbytek je o ničem... Moc ostré slunce, vymetená obloha a auta v kopcovitém terénu.

-> kamikaze: : FB
sem s fotkama

sem s fotkama

-> Tuner#2 19.06.12 00:05:57: Pěkná fotka
Z FB: Uživatelé Jan Růžička a Josef Kamikaze Cajthaml byli označeni na fotka uživatele Jan Růžička na zdi uživatele Josef Radocha. — s uživatelem Josef Radocha.

Z FB: Uživatelé Jan Růžička a Josef Kamikaze Cajthaml byli označeni na fotka uživatele Jan Růžička na zdi uživatele Josef Radocha. — s uživatelem Josef Radocha.

-> T: dík
-> Tuner#2: : nojo, ale mě z jiného důvodu, než Tobě
mě tam prostě ke Žlutce jdou
nejsem fotograf a nerozumim tomu, ale fotky se mi líbí co děláš
-> havlik: : našel jsem tam taky pár hezkých fotek, alespoň pro mě

nejsem fotograf a nerozumim tomu, ale fotky se mi líbí co děláš

-> havlik: : našel jsem tam taky pár hezkých fotek, alespoň pro mě

-> Tuner#2: moje standartní nic moc skoda-virt.cz/cz/.../479-
47-fcc :))
-> T 19.06.12 07:22:32: Jo to mě taky, hlavně při brždění a v zatáčkách, ale na těch MATTESSovo 40km/h ve vsi a 60km/h mimo to stačí

S tou chválou na fotky bych to nepřeháněl. Díky počasí a terénu tentokrát nic moc

S tou chválou na fotky bych to nepřeháněl. Díky počasí a terénu tentokrát nic moc

-> Tuner#2: : já věděl , že vylezou zase nějaký hezký fotky
jinak jsem Ti zapomněl říct, že se mi docela stýskalo po černých kolech se semi slickama

jinak jsem Ti zapomněl říct, že se mi docela stýskalo po černých kolech se semi slickama

-> Tuner#2: bóží

Nějaké foto ode mě zde: www.skoda-zeliv.cz/fotoga
lerie/.../47-47-celostatni
-sraz-vozu-skoda-15-17-6-2
012-butov
-> MATTESS: Já čerpal přímo z oficiální pozvánky, tam je to napsáno takhle ;)
-> provocation: břeh se udává podle toku, ne? Takže to je levý břeh

-> provocation: Pěknej fór s tím obráceným řízením na jízdu zručnosti, zmíněným v popisu..

Fotky ze srazu jsou tady: www.auto-mania.cz/47-celo
statni-sraz-sportovnich-vo
zidel-skoda-velka-fotogale
rie
-> MATTESS: : no nějak mi to necvaklo si říct o půjčení krému no
-> kamikaze: : jojo bylo mušek strašně, dneska vyfotim předek auta, než ho umeju... hrozný

-> kamikaze: : jojo bylo mušek strašně, dneska vyfotim předek auta, než ho umeju... hrozný

-> Matsoft 17.06.12 21:57:04: Dorazila, fotky mám a budou asi tam co jsem říkal 

-> Matsoft: škoda-želiv tam něco je
all: vi nekdo o nejake galerii z tohoto srazu? ja nasel neco na rajceti, ale nebylo tam vse, co by mne zajimalo.. cca v 18:30 dorazila majitelka meho byvaleho cabria... pokud mate jeho fotky, poprosim je hodit do mailu, co mam v ID.. dekuji moc...
Moc pěkný sraz, počasí parádní až na sluníčko(to ale nikdo neovlivmí), super pokec, aut ke koukání nespočet. Opravdu to za to stálo
Cestou domů docela hmyzí masakr

Cestou domů docela hmyzí masakr

-> stodvacet: co naděláš aspon bude důvod se v tom zase hrabat.
-> MATTESS: Gratulace k prvnímu místu, stejně tak i -> havlikovi: a zbytku bandě "co nechodí na virt"
Sraz jako vždy super, člověk nemusí koukat na nějaké vyložené hrůzy a vidí staré známé

Sraz jako vždy super, člověk nemusí koukat na nějaké vyložené hrůzy a vidí staré známé

-> T: měl ses namazat
Tentokrát jsem krém nezapomněl a pohoda. Žádné spálení. Ale sluníčka bylo až moc. Takže večer mi dost bolela hlava ačkoliv jsem dost vypil a měl celý den na hlavě klobouk. Jinak sraz se mi líbil a rád jsem potkal staré známé