skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autoslalom Biskupice 17.12.2011
skoda-virt.cz/cz/.../443-
autoslalom foto a v příspěvcích i video.
-> Ultim: Myslel sem že taková hřídel ohnout nejde, ale jde, mrkni na fotky 125L a prispevky v id. Myslel sem ze kolo pohltilo naraz, ale od srazky s patnikem se znicil buben, unašeč i hřídel trochu...cca 0,5mm prohnutí tam je, stačí aby mírně kopaly brzdy, zatím sem ji neměnil. Musí stačit jiný unašeč a stáhnutý buben prozatím.
-> ALL: Tak já mám opraveno na hrubo, nachystáno a vyrážím v 7:00 od Holešova. Přidá se někdo ? zlíňáci ? případně napiště tel. do id. pro domluvu, přidal bych se.
-> ALL: Tak já mám opraveno na hrubo, nachystáno a vyrážím v 7:00 od Holešova. Přidá se někdo ? zlíňáci ? případně napiště tel. do id. pro domluvu, přidal bych se.
-> dakar.cz: ....nejsem na startovce no...a nejspíš ani nebudu.Ještě uvidím.
-> Evž@: akorát že tam má vlečku..
A ty nejedeš? Ještě na startovce nejsi..
A ty nejedeš? Ještě na startovce nejsi..
-> Ultim: jede se 125 ..takže kývačka :)
Tak na pátek-sobotu hlásí sníh. Doufám,že ho napadne dost,ať je aspoň nějaká sranda.. Jinak startovka už je aktualizovaná..
-> Urbi: Jako na vlecce? To se umi i ohnout?
-> Urbi: neboj,to oni napíšou časem.. Tak to sem rád,že dojedeš..
-> dakar.cz: Tak přihlášku mám danou, akorád mi na email neopověděli. Chtěl sem potvrzení že to přišlo a vydorozumění co všechno musím splnovat. Ted jen vyměnit ohnutou hřídel v náboji 

-> TT_daniel: však aspon něco..
-> dakar.cz: ale jazdit nepojdem-len fotit 

-> TT_daniel: my vás taky rádi uvidíme..:P
-> dakar.cz: neviem ti to zarucit,ale rad by som
-> TT_daniel: a vy dojedete?
06.12.11 22:13:09-> Ultim: ja by som to skor nazval skola smyku

-> Jezevec33: tam to není kde rozbit.. Vyletíš akorát do pole a nebo do hnojáku,když se trefíš 

dojedu se aspoň podívat,nemůžu si dovolit další nehodu :-D
-> Urbi: Jo,dojeď,bývá to fakt dobré. Jen teda doufám,že bude sníh. Já tam budu určitě,bohužel ale asi jenom favoritem,na škodovku jsem nesehnal zimní gumy:-( Pravidla skoro žádné nejsou. Auto musí mět čtyři kola a volant a asi aj pás. A ty musíš mět jen helmu.. Jinak nic. Tak snad to dáš dohromady.
Že bych taky dojel autem trochu poprasit..., snad stihnu opravit nemilou příhodu z prvního sněhu, ohlý unašeč, možná i hřídel v náboji viz. foto v kartě. Kdy už tam jedete a kdo z vás bude závodit ? Může kdokoli nebo tam jsou nějaká pravidla.
-> Evž@: no to je fakt,loni se jim to trochu nepovedlo. Ale letos myslím to má nastarosti někdo jiný. Takže snad organizačně vyjde. Já jsem ale spíš myslel atmosféru a tak,ta bývá vždycky parádní..ať časomíra funguje nebo ne :-)
No zrovna tuhle akci bych tak nevychvaloval.Loni startovné 450 ...na místě ale 500....ze 4 jízd se zrušily první dvě protože časomíra si měřila jak se jí chtělo.Tak doufejme že se to letos bez těchto chybiček obejde.
jo,bývá tam dost škodovek.. A hlavně to bývá fakt dobrá akce..
V sobotu 17.12.2011 se pojede už tradiční zimní slalom na letišti v Biskupicích u Luhačovic. Víc info na stránkách www.autoslalom.webnode.cz
.
Já velice doporučuju,bývá to dobrá akce,zvlášť když napadne sníh. Jen doporučuje se přihlásit co nejdřív,bývá tam docela nával.
Já velice doporučuju,bývá to dobrá akce,zvlášť když napadne sníh. Jen doporučuje se přihlásit co nejdřív,bývá tam docela nával.