-> ŠKODA 120 GLS: tebe sem taky rád poznal. A obdivoval sem,jak si to všechno organizoval. Na to,že si neměl s takovou akcí źádné zkušenosti,tak to bylo zvládnuté pěkně
byl to parádní sraz. Jsem rád,že jsme tam mohli dojet a poznat nové lidi.. A vůbec jsem nečekal,že tam bude tolik aut. Spíš jsem se bál,abysme nejeli takovou dálku zbytečně...
-> krtik: no tak bylo sucho skoro všude, ale drifty, to bylo při cestě na macochu kde to bylo lesíkem tak tam když jedeš do širokého vracáku kde je lehce listí a lehce mokro tak to driftuje samo
taky vás všechny zdravím,a díky za hezký sraz - i když jsem se krásně projel 208km a zpět bylo so až na jeden nepopsatelný zážitek super. To není moje kolo to je od toho pána co přzouvá gumy na každou jízdu, aby zaujal.
-> su.tech: ty vole ani se neptej .... :D rano jak sulin prehazuju kola at neprijedu na sraz s jinym kolem a proste me bouchla pneu takze sjem zas prijel s jinym na jednom kole
tak jsem doma, bylo to pěkné, cestou domu jsme si to švihli přes Adamov a teda v serpentinách za blanskem je krásná příroda. Díky za "zakončení" sezony