skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
TK do tyzdna najde sa niekdo??? ale bez 4 kolies... 

-> MOLSO: diki
-> Ba.jogi: www.old-skoda.tym.sk 

-> Milos: ano mas aj stranku tak daj link prosiim

-> Ba.jogi: presne 10.aprila, ked chces tak aj od 9-11 april. ostatne u nas na stranke
chooki: ja som mimo SR :)
-> Milos: cauko chem s aspyta kedy je ten malokrapatak prosim co ty organizujes 

no tak tento vikend asi nic (alebo ze by na valentina ? :)) ale nie..bud. tyzden by sme mohli dat daco. poslem vsetkym info
len kym sa zideme aby aj sneh nezisiel do ftedy

caute...co takto dat stretko..parkovisko..smyk
anica..hm ? Neviem sice kto z nas ma zadny nahon..ale tak mozeme jazdit cely cas na spiatocku :)
-> mau: No dnes som vas cchel vidiet.. skoda ze ta pizzerka nevysla... 

-> Mishoooo: Ty si sa myslis zmenil? :) Myslim ze nie. A myslim ze ani my. Akurat nejake to kilo navyse v mojom pripade. :D Ale to si lahko predstavit. 

-> mau: ale sak som vas nevidel vecnost.... kto vie ako vyzerate fcul :P
-> Mishoooo: Myslim ze fotit nefotil nikto. Nebolo ani co a nase ksichty poznas velmi dobre. 

a co tak dake fotky zo stretka.. aby clovek vedel ako vyzeraju tie vase xichtiky 

Vajcaaaci... sa tu do mna obuvate...
som bol prave v Hohe tatra... na zimnej dovolenke no... vid dokaz....
tak dajte daky normalny termin a mozte popr. napisat aj na mail aby sa to clovek skor dozvedel

tak dajte daky normalny termin a mozte popr. napisat aj na mail aby sa to clovek skor dozvedel

no ti, ktori budu moct a chciet, sa mozu dostavit od 9 - 11 aprila na trosku "vacsie" stretko
mau: mikolas mi vravel ze zial nemoze lebo je v tomto case v Pragli ale sak to nebolo posledne stretko :)
-> strucy: No Hulic sa mohol za nami zastavit ked tak skoro koncil. A čokes mozno aj nieco menil, alebo upravoval... Preco myslis ze sa tak ponahlal? 

-> mau: jj prvý krát že čokes nič nemenil na aute
a to vajco mishooooooooo tiež mohol napísať niekde že sa im menili otváracie hodiny v Koratexe

Takze uz som doma. Stretli sme sa v zostave viacmenej ocakavanej. Nikto totiz neocakaval ze by napr. Mikolas mohol prist ked avizoval ze moze iba cez tyzden a kvoli nemu to aj cez tyzden bolo. No co uz. Nikoho to neprekvapilo. :)
Cize zostava: Milos, Strucy, DuriQ, chooki a ja. Bolo fajn po tej dobe nestretavania sa. Snad nie naposledy.
Cize zostava: Milos, Strucy, DuriQ, chooki a ja. Bolo fajn po tej dobe nestretavania sa. Snad nie naposledy.

strucy: super mno co tak divny janko ? je to v centre mesta pri kine hviezda moze byt ?
-> DuriQ: niečo navrhni

nikto ziadny navrh ?
Ja priletim na Slovensko az o jedenastej v noci 

taktiež sa zariadim
-> DuriQ: Mikulas posielal SMS, len som nevedel termin. Miesto? Pred ikeou alebo interfructom sa mi uz nechce hodiny stat. Z toho som uz vyrastol. Ale niekde pri nejakom podniku by bolo vhodne. Ja nemam problem prist kamkolvek. Ale to asi vsetci. :)
Ja budem moct az o 20:00 pravdepodobne, tak sa prisposobim.
Ja budem moct az o 20:00 pravdepodobne, tak sa prisposobim.
takze starusi nechce sa mi vas kazdeho obvolavat tak ked sa chcete stretnut tak termin je tento stvrtok o 18:00 uz len dojednat kde ale to je to najmenej si myslim
strucy: jaky som na ty fotke narcisko mladucky :D
Tomáš SK: tiez som sa nespoznal :D
Tomáš SK: tiez som sa nespoznal :D
Myslim ze z tych povodnych co chodili na tieto stretka este kazdy ma skodovku. Neviem cim to je. No pekne sa spomina na casy davno minule. :) Bolo tych akcii plno. Jahodnik, Harmonia, XYZ hodin pred Ikeou. :D, interfruct, ...
-> Milos: Pekna spomienka, dik
-> minno: Preto som mu dva roky platil garaz, poistku a STK/EK. Ale pocas nadchadzajuceho obdobia sa uz budem musiet rozhodnut.
-> strucy: A este je tam na fotke nejake usmievave dievca... vlastne to je Duriq

-> minno: Preto som mu dva roky platil garaz, poistku a STK/EK. Ale pocas nadchadzajuceho obdobia sa uz budem musiet rozhodnut.
-> strucy: A este je tam na fotke nejake usmievave dievca... vlastne to je Duriq

-> Milos: kokos som si pozrel niektore fotky a hla čokes a jeho nemecký kamoš www.skodask.wz.cz/modra5/
PC160060.JPG
Tomáš SK 04.01.10 22:03:07 napsal:
→ Pipo26: Ja nad predajom prave vazne premyslam.
takéto autá sa nepredávajú
→ Pipo26: Ja nad predajom prave vazne premyslam.
takéto autá sa nepredávajú

-> strucy: Asi mas pravdu, ved to je aj dlho dozadu - 5 rokov? Inak my mame tych maluchov dvoch ;-) Brat na nom jazdi po zrazoch a sice sa vselico poserie, ale vzdy sa stastne vrati. Jeden nas znamy s nim bol cez leto v Rumunsku, to uz je brutus v tom vydrzat taku streku 

-> Tomáš SK: poopravím ťa to nebol chooki ale ja, btw. ak si myslíš že maluch je lacnejšie a lepšie riešenie mýliš sa bracho ma doma troch a stale problemy s niečim
-> EQUS: Absolutne s tebou suhlasim.
Rec stala len raz, na chvilku a to na superzraze pre Interfructom, ked nas prisli pozriet zeleni a zacali zbierat technicaky
A Chooki si vtedy vymkol auto a na jednej strane auta benga a na druhej sme my hacikovali 

-> Pipo26: Ja nad predajom prave vazne premyslam. Bratranec mi ponukol Malucha a predsa len ta udrzba a naroky su nizsie. A tam ten motor aj udvihnem 

-> Tomáš SK: Ja si myslím že je to hlavne o ludoch a o zaujme sa znova stretnut a pokecat napokon reč nikdy nestála!

-> Tomáš SK: Sevas Starec ... Tak tak ako pises ja som uz Gardeso predal ...
a Duriq svoju este maaa ... Ja som tu uz tiez nebol pekne dlhoooo...

-> Pipo26: Novorocne posedenie byvalych majitelov skodoviek?
Nebol som tu dllho, ale myslim, ze ty uz gardeso nemas. Predpokladam, ze Durovi sa jeho rapous predat nepodaril. Stihol sa niekto dalsi zbavit skoduly?

Noooooo, na novorocne posedenie dojdem aj ja ... Treba nieco dohodnuuuut ...

-> mau: skôr novoročne
pridem rad

Tak co, dame vianocne stretko? 

-> EQUS: No trosku by to premazal a pokecal si s katalom. 

-> Mishoooo: šak skus mu dať lognuť
možno mu zachutí

-> Milos: diki prepac nebol som tu na fore tak som to necital a tak pojdem sa niekedy kuknut na galvaniho a myslim aj kde priblizne to je kuknem aj na gooogli

-> Ba.jogi: chcel som ti usetrit cestu, necitas? hovorim ze to tam uz neni
inak pan gugel hovori, ze su n galvaniho 12/a, tj gde je aj pan turza -autosuciastky
inak pan gugel hovori, ze su n galvaniho 12/a, tj gde je aj pan turza -autosuciastky
-> mau: netusim... viem len o felicii....
podla mna to mal byt diesel len sa sekli a odvtedy to je benzin... on sa totiz chova ako uplny naftak... 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ok tak zajtra sam tam pojdem kuknut ked hovoris hned vedal toho kuchynskeho studia tak pokukam