skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Djd zraz
pravda pravda. aj ten vylet po vlastnych stal za to :)
Taktiez cheme podakovat organizatorom za super zraz,zaujmave sutaze v peknej lokalite, pohodova atmosfera a partia. Ak v tom budete pokracovat, nebudeme chybat
.

taktiez chcem podakovat organizatorom za super zraz
Fajnový zrazík, kto nebol môže ľutovať....
Super fotky
... diki všetkým zúčastneným za pohodový zraz a aj organizátorom diki 

-> TT_daniel: aha tak uz viem koho je ta krasna anglicka tisicovka ktoru som uz par krat videl na zivo...fakt luxus:)
este nejake foto pribudnu, myslim, ze zo sutazi aj z vyhodonotenia - treba sa skontaktovat so zdrojom.. no, organizatori nemali tolko casu fotit 

10:54:42
17.09.2009
Moc vydarena fotka, skoda ze sa mi nepodarilo prist, vyzera ze bolo fajn ...
17.09.2009
Moc vydarena fotka, skoda ze sa mi nepodarilo prist, vyzera ze bolo fajn ...

jakto že sú tu neni ešte žiadne foto?

-> TT_daniel: no kde sú fotky?
co takto ist kolona z TT. nech to neni o separe, ale mozme urobit hada.
jeziiiiis to je uz zajtra ???? dpc.....musim menit prevodovku na zavodaku, pridite helfnut......ked tak vas pridem na 10 minut kuknut....
-> ToMi: jooooo
Tak už zajtra páni.....
o 9sa stretavame tam
tak co kluci. kedy je cas podujatia?
-> jankomy: za afto:P
ahojte tých 7 evrí je na osobu či za auto? 

vstupneee 7evri,ale mozte sa tesit,urcite to stoji za to...a ked bude prsat,tak tiez sa vam oplati dojst ceny,sutaze,a vela zabavy
-> wlad-drakula:
takch mi uz viac pisalo

moja ucast je neistá , no many no fany 

cafte fesaci. tak ak auto nebude strajkovat. pride jak blesk :)
Keď splaším spolujazdca idem...
-> Frankie: no to je pravda to naznačuje čo sa bude diať tak sorač
...
-> TT_daniel: no to som chcel vedeť či mám zoháňať spolujazca dik
...

-> TT_daniel: no to som chcel vedeť či mám zoháňať spolujazca dik

-> Nitram: jop su sutaze a tak program bude cca od 10 do 16tej...bude aj orientacna jazda podla planiku a rozne sutaze...zide sa ti spolujazdec,ale ked nebude urcite to zvladnes aj sam...popripade si zober nieco co si hodis na gril a nejake lovace na vstupne,to este upresnime kolko,ked scitame co nas budu stat ceny.....a zober si pero na sutaz,nic viac by si nemal potrebovat
Nitram: uz v prvom prispevku TT_daniel(organizator) pisal "Urcite budu sutaze,gril,ceny,nalepky
,diplomi a nose zabavy…" ... a dalej pisal janci398(dalsi organizator) "pribudne aj organizacny planik" ...kto si pocka, ten sa docka

ja mám ešte otázku či je aj nieaký program alebo len pokec na parkovisku či si treba čosi brať (auto je jasnačka), nikde som sa nič nedočítal
...

ceny nakupene

-> Hugo R: to neni dedina, je to naproti stvrtku