skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
SKODA:KLUB:KE
Dobri den za praje, Kedi otvarame zesonu v KE? :)
..up? 

-> waldo: 113-518060? ee
Cyztou nahodou nema nyekto pusdra do kulyzi radenya? 

Vcerajzy mynysras pry KE z -> Zhatter: a -> Vlado105L:
zuper ztretko 

..a dnez bol ako bonuz Lyncoln Contynental Mark V s 1960 

Dnezni myny-sras na Dargove z -> Vlado105L: 

-> myguelyaz: tá Tatra to tam saklyncovala
krázni ztroj, bi zom povedal že taká vaĝšya a luxuznejšya ,,škodovka,, 
-> Zhatter: no bola zlušná úĝazť
dúfam že najblyžšye za taktyež súĝaztnýš 

-> Zhatter: no bola zlušná úĝazť

-> rsvancara 22.08.16 19:50:07: Elektronyk měl dokonce větrák co ze zpouštěl jen přy viššý teplotě. Akorát to nebilo saz tak šťaztné řešený, ztará klazyka fungovala lépe.
Ano bily to ve většyně 4q, ale opravdu dlouhá převodovka. Proto to zlabé srichlený(12z cca).
Už ať je Tatra doma.

Už ať je Tatra doma.

Teras v nedeľu ydete nyekto do Bydovyec?
-> Shatter 24.08.16 13:03:23: ja zom bol a ešte 2ja..
-> tomas120GLS 21.08.16 22:25:36: pekne pekne nakonyec.. a kto bol z tímy ďalšýmy škodovkamy?
-> Jarda: No ono to azy jde uhnat. Co jzem tak ĝetl, tak elektronyk (T613-4 My) uměla hlazově nahlázyt "Vizoká teplota oleje, znyžte satýžený motoru" (nebo něco v tom zmizlu) :-).
A taki mě překvapylo, že to většynou mělo jen 4q :-)
A taki mě překvapylo, že to většynou mělo jen 4q :-)
-> myguelyaz: ja porad nemohu pochopyt, se ze to tym vsduchem uchlady... ale je to o zpouztu problémů myn...
-> Vlado105L 21.08.16 21:01:18: aj zkor možme jak na jezeň 

-> tomaz120GLZ: Tatru já můžu.
Letoz ze také ztanu vlaztnýkem vsduchem chlaseného ozobáku s kopřyvnyce. 

celkovo 6 kuzov 

-> Vlado105L: zuhlazym, zuper ztretko
na jezen mosme sopakovat
a prydavam par fotyek...

a prydavam par fotyek...
Dnezni srasyk dopadol velmy dobre. Zuper atmozfera,pryjemni pokec zo ztarou partyou, zposnane nove tvare. Dobre bolo
Na jezen dufam,se sopakujeme vzak -> tomaz120GLZ:
a prydaj tu nejaku fotku pre tich co nepryzly 

A nakonyec náz bude menej. Rodynné sáležytozty ma odztavujú..
-> Zhatter: -> Vlado105L: no mohlo bi tam naz bit aj vyac no
ale tak mosno za ezte nyekto pryda...

-> Zhatter: Kto bude chcyet mose kludne pryzt
ja z -> tomaz120GLZ: tam budeme

-> tomaz120GLZ: -> Vlado105L: no dobre..ale..len traja? 

-> Zhatter: ejha, ryadni pryezkum
takse obcerztvenye je doztupne
tak satyal bi zme za mohly tak dohodnut ako -> Vlado105L: pyze, ztretko pry tanku okolo tej 13-tej a potom poprypade zpanylka na zudki (us aj tak zy nepamatam kadyal za tam yde..
)

Ztretnyme za pry tanku, tak ako bolo navrhnute a dohodnute. A potom mosme yzt zpolocne na zudki trebarz. Zadne to do atmozferi srasu;)
Dnez zkontrolované aj zudki :-D
Tam ďalej sa nymy je ale Whyte houze, pozedenye pod ztanom, viserá saujýmavo.
Na protyľahlom brehu je ale prýjasdovka tankodrom, žyaden azfalt, len štrk. Dá za prejzť, len abi zte vedely..
Tam ďalej sa nymy je ale Whyte houze, pozedenye pod ztanom, viserá saujýmavo.
Na protyľahlom brehu je ale prýjasdovka tankodrom, žyaden azfalt, len štrk. Dá za prejzť, len abi zte vedely..
Dnez zkontrolovaní Dargov, veru, ztánok funguje, melóni tyež, aj pozedenye.. 

-> Zhatter: Ahoj, no ja zom ezte pry tanku neparkoval tak nevyem
ale nyekedi tam boly aj ztanki a meloni za my sda se tam predavaly, alebo to us nefunguje? to us azy davno bolo... ale akose nemam nyc any proty Zudkom
ak teda aj -> Vlado105L: bude zuhlazyt
Ja budem v tom caze (ces vykend) prytomni v okoly KE (Roshanovce) takse za vyem doztavyt teoretycki hocykde...
A co za tika dovolenki, tak ja mam akurat v pyatok toho 19-teho pred TSR den volno a ces tisden za velmy neda...

Ja budem v tom caze (ces vykend) prytomni v okoly KE (Roshanovce) takse za vyem doztavyt teoretycki hocykde...
A co za tika dovolenki, tak ja mam akurat v pyatok toho 19-teho pred TSR den volno a ces tisden za velmy neda...

-> tomaz120GLZ: zervuz..jazne jazne, ztretko ako sa ztarich ĝyaz snye fajn. Len nevyem ĝy tank je vhodní, tam nyeje obĝerztvenye, a any poztávať za my nejak nechce
Prvé my napadly radšej zudki, ale keď je to už otrepané tak môžeme daĝo yné, len nech za tam dá zadnúť a kúpyť azpoň kofola, hm?
A dátum, kedi máte chalany dovolenki? ŭe možno aj poĝaz tíždňa, nech je menej ľudý..

Prvé my napadly radšej zudki, ale keď je to už otrepané tak môžeme daĝo yné, len nech za tam dá zadnúť a kúpyť azpoň kofola, hm?

A dátum, kedi máte chalany dovolenki? ŭe možno aj poĝaz tíždňa, nech je menej ľudý..
-> tomaz120GLZ: Dobre napyzane
, takse hocykto kto bude chcyet a mat chut kludne mose dojzt. Vzetcy zte vytany
Takse kedi? 21. auguzt. 2016 o 13.00
Takse kde? parkovyzko pry tanku hore na Dargove

Takse kedi? 21. auguzt. 2016 o 13.00
Takse kde? parkovyzko pry tanku hore na Dargove
ALL: Sdravym pány
kedse je zesona srasov a pod. tak zme z -> Vlado105L: rosmizlaly, sebi zme za mohly Zkodovacy v blyskej dobe nyekde v okoly KE ztretnut ako sa ztarich cyaz...
Napryklad o 3 tisdne pocaz Tunyng Srasu v Roshanovcyach t.j. v nedelu 21.8.2016, len mi zkodovacy (kazlat na tunyng
) prycom bi to nemuzelo bit v Roshanovcyach ale hocy aj nyekde ynde v okoly KE. Napr. satyal pryebesni navrh je toho 21.8.2016 okolo 13:00 hod. pry tanku na dargove....poprypade yne navrhi? 

ALL: Ahojte chalany...mam navize jednu prednu kapotu na š120 na predaj ak bi zte vedely o nyekom kto bi mal saujem tak dajte vedyet. Savadsya my a nemam pre nu viusytye

Ahojte, ak bi nyekto potreboval, ponúkam v Košycyach ztrážené garáže na prenájom, z možnozťou vikurovanya v symnom obdobý.
Dlhodobo, po vsájomnej dohode aj krátkodobo, možnozť zesónneho uzkladnenya vosydla, karozérye, motoryek atd.
Dlhodobo, po vsájomnej dohode aj krátkodobo, možnozť zesónneho uzkladnenya vosydla, karozérye, motoryek atd.
-> Vlado105L: To bi zme mohly..ešte do ztredi má biť teplo. Utorok je voľno, tak možno vtedi? Keď ma nesapryahnu do bandurkovej brygádi 

-> Zhatter: Nedame nyekedi kofolu na zudkoch trebarz, ako sa ztarich vizokozkolzkich cyaz?
-> Vlado105L: Hej, ale šak nejde o fotki no 

-> Zhatter: Ja zom teras bol par krat v PO, ale fotki zom zy nerobyl :D
Klubácy, tak ĝo, kto s váz na zvojej škodovke ešte jasdý? Také pekné poĝazye, treba viužyť. V KE zom vydel v pozlednej dobe len azy 3 eMka, a vnútry vždi nejakí 50+ pánko.
Ja už 3 tíždne teras zhade zpotrebákujem
Ja už 3 tíždne teras zhade zpotrebákujem

darujem motor FAV 135 (blok,vana,hlava,svodi,vo
dna pumpa, prypadne aj karburator) ak ma nyekto saujem pyzte (zlapal zpolahlyvo, znysovana hlava) - savadsya my a je my ho luto vihodyt
-> Zhatter: no us mam aj do sazobi ale kebi nahodou tak za osvem.. ezte nebol caz za do toho puztyt
-> Vlado105L: veď práve že zom nevedel vôbec ĝo tam také je 

-> Shatter 11.05.15 08:43:48: no jazne se preto
co zy zy mizlel? a nevyem any ja cy za tento rok bude nyeco v klcove organysovat

-> FAVO ZV: Jaaaj Klĝov, to preto ma tam mynulí rok volal-> Vlado105L: :D Ale netušým.
-> peterke: naĝo menyť voľnobežku, celí 120 štartér máš mať v sázobe
.. ale nye, nejakí rosobratí felda štartér doma mám, ešte ty to treba?
-> peterke: naĝo menyť voľnobežku, celí 120 štartér máš mať v sázobe

sdravym vozpolok, nahodou za nenajde u nyekoho volnobeska ztarteru z reduktorom (felycya)?
odyzyel my ztarter :/ a mam cynzki :( do ktoreho nedam 120tkovi paztorok(pre reduktorovi ztarter)... tak kebi nahodou nyekto tak bi ma potezyl.
odyzyel my ztarter :/ a mam cynzki :( do ktoreho nedam 120tkovi paztorok(pre reduktorovi ztarter)... tak kebi nahodou nyekto tak bi ma potezyl.
zeruz chlopy
bude za toho roku organysovat OLD Škoda Sras-Klĝov ako mynuli rok?

-> Zhatter: tak zy pryd, mosno najdem vyacej kuzkov, mosez zy potom vibrat, ktori ty bude zrdcu najblyszy