Tak dnes mi zamrzol central a ked som chcel odomknut klucom, tak sa mi podarilo polamat obidve vlozky vo dverach... Nastastie mali v mototechne nove zamky tak som stihol este za svetla vymenit! Inak dakujem LOLSOvi za pomoc a hlavne za to ze mi vysvetlil ake je dolezite honit si lavou rukou...
-> suri: jasne, nevymenil som ich...proste bola prehrdzavena, samozrejme zvokna ziadne naznaky...ach uz kupim z kazdej mrazovky po kartone a menim ich.
Edit: nevypadla, len v strede mrazovky prepustala vodu pod klaviaturou...
-> darabos: zaklepat je majzlikem, taky mi kdysi litaly u fava a pak jeste u feldy jsem to opravoval touhle dobou pod jestedem u rapida problem nebyl a to je tam felda hlava, ale u neho jsem zas utrhl spojku :( a zitra ji budu muset vymenit na snehu
-> castrol: hmm tak to netusim napriklad predna naprava mi tu visi hadam od leta... ale tak ak dneska maknem tak mi to bude stat na podvozku cize dneska by som rad stihol spravit aspon taku zakladnu pre napravy
-> castrol: na skodovku mam vela veci inych ale tak nieco na ten sposob aspon co sa tyka naprav ale uz to mam naprikad moc siroke , ako si videl tak iny system kulisi radenia a tak ale jako konicek to fajn zamestna