skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Favorit,Felícia a staršie autá z ulice fotogaléria
-> Bukaj: Já jen že mě to připomělo tyhle límce viz. bringatrailer.com/wp-cont
ent/.../1988-Volkswagen-Je
tta-Coupe-Front.jpg
-> Danster: Podle těch děr v místě "paprsků" to poklice jednoznačně byly... 

-> Bukaj: Mě se zdá že to nejsou vyřezaný poklice, myslím že tyhle límce jsem viděl na nějakým Golfu nebo Jettě MKII
-> Honzaloun: Ty vyřezaný poklice vypadají zajímavě

Ve své době kundolap, dneska obluda
.. Ale né, líbí se mi, je pěkná, ale žádná libovka, parkuje venku, a jezdí.

A pak jsem ho ještě potkal ve Vaňkovce v Brně. Není někoho odsud? Je fakt až moc pěknej na obyčejnýho včelaře.
A tenhle v Hrušovanech u Brna. Jeden z mála krásných zachovalých exemplářů.
Na fotce to není moc vidět, protože mám mobil pořád ještě spíš pro telefonování než focení, ale už z dálky se ta barva tak leskla, že si nešlo nevšimnout, že to bude zachovalý kus. Ani kapky rzi jsem si nevšiml. Fakt pěkný auto.
Tak tu mám po dlouhé odmlce opět pár příspěvku za určitý čas.
Škoda 120 L rok cca 1986, mluvil jsem s majitelem a jeho ženou, takřka nejezdí, padž už je to stařenka, když už, tak jen na nákup, na hřbitov apod. po okrese . Najeto podržte se 27000 km!!
Škoda 120 L rok cca 1986, mluvil jsem s majitelem a jeho ženou, takřka nejezdí, padž už je to stařenka, když už, tak jen na nákup, na hřbitov apod. po okrese . Najeto podržte se 27000 km!!
-> Bukaj: je to docela vtipný, vozejk na guli, auto na nájezdech, a tráva 3x okolo sekaná
-> Bukaj: Taky jsi jako já hledal, jestli někde nečouhaj botky komisky ?

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Neleží tam někde poblíž lidská kostra v montérkách?
-> tunerlada: z toho by bol dooosť dobrý kombík
alebo limuzína 

Laureta Fun.. omluvte kvalitu mobil to moc nepobral z auta 

-> Lukáš Mitro: Mková kasňa aj zadné čelo, no nápravy z užovky a nárazníky tiež. Povedal by som, že to je vhodné tak akurát na prestavbu.
z Google maps, tiež je to v Košiciach, vyzerá tak, že už sa chudinka dosť dlho nepohla z miesta.
-> Honzaloun: áno, my si lepíme takéto na čelné okno do ľavého dolného rohu pri pohľade spredu na auto
-> encrypted-tbn2.gstatic.co m/images?q=tbn:ANd9...
Mimochodom Košice - Jantárova Š100/110 s Komárňanskou značkou, celkom schopná na prvý pohľad, bližšie som ju neskúmal, hnal ma hlad
-> encrypted-tbn2.gstatic.co m/images?q=tbn:ANd9...
Mimochodom Košice - Jantárova Š100/110 s Komárňanskou značkou, celkom schopná na prvý pohľad, bližšie som ju neskúmal, hnal ma hlad

-> Mr._Nosferatu: ale jen u feldy. Favorit to má pokud vím jako každej jinej
-> Lukáš Mitro: Tyhle nálepky TK a EM na slovensku už nějakou dobu neplatí, ne?
v košiciach na terase- za stieračom už asi dost dlho papierik s ponukou na kupu
-> Mr._Nosferatu: taky fakt... nojo, tak něco jinýho no :D
-> Tomaso435: Tak tam je pružina mezi nápravou a kastlí....
-> Mr._Nosferatu: já bych to taky nesoustužil ale vypálil.
máš fotku jak je u pickupa v zadu tlumič z podběhu ?
máš fotku jak je u pickupa v zadu tlumič z podběhu ?
-> Tomaso435: jenže u pikapa to nejde mezi tlumič a kastli ... a ty gumy před technickou vyndám za 10 minut i s cígem, kůly podloýkám bych musel vyndavat tlumič .... a neznám zádnýho soustružníka ...
-> Mr._Nosferatu: Odkud jsi objednával?
-> Mr._Nosferatu: nooo, cca 150 kus, normálně z černýho. a zadek lze přizvednout druhým uložením na sebe mezi tlumič a kastli. a 2cm jsou na světě.
-> Tomaso435: Já chci právě celý zvednout, a gumy mě vyšly na 660 i s poštou, natož nějaký podložky pod pružiny mě vyjdou dráž, a ty gumy to i přitvrděj....
-> Mr._Nosferatu: jesi chceš hodit čumák vejš, tak HP uměj img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/.../4_105_9045__2012
-07-04_20-18-28_91.jpg
-> Tomaso435: Nevím no, já objednal gumy do závitů, to mi musí stačit ....
-> Mr._Nosferatu: no ten fun a zvýšení předku :D
... skoda-virt.cz/cz/.../9143 8-podlozeni-pruzin?gotopos t=3... zde v offroad verzi
... skoda-virt.cz/cz/.../9143 8-podlozeni-pruzin?gotopos t=3... zde v offroad verzi
-> Mr._Nosferatu: podlozenie ulozenia tlmica
-> Tomaso435: Nějak nechápu co je to vlastně na fotce :D
-> Mr._Nosferatu: Přesně 

-> Bukaj: Asi něco jako byl prototyp Favoritu Fun ....
-> sramot 17.01.15 00:04:38: Mě se to líbí, jen by chtěl předek výš, aby to nebylo tak šikmý 

-> sramot : jak? prostě děs
-> Milan 136: ako to myslíš? Jeto len vec vkusu niekto chce s autom dolu niekto. Hore
-> sramot : děs
-> sramot : takto nakopnutu prdel ?
Joj som chcel napísať.
-> sramot : obludárium je vedle