skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zub mudrosti
prohledat
33 příspěvků (zobrazeno 1 až 33) od 12.02.2008 do 19.02.2008, založil/a gabo000000 - zrušená registrace
-> felda1,6: O ty taky příjdeš
už mám 2 venku,2 mi zůstali

-> don Qardius: Ale dovolil bych poznamenat, že ze sladkostí zub jentak "neuhnije"
Já sám jsem ten typ, co do sebe celej den cpe čokoládu, sušenky a různý sladký tyčinky a přesto jsem vrtačku už pár let nezakusil. Je to hodně o technice čištění a použitým HW :)

Pro mě dneska aktuální téma - dneska mě čekalo vytržení moudráku. Ještě ani nevyrost a už byl uhnilý ze sladkostí
, alespoň bude o 1 starost míň.

-> Syny: Tak tradá k zubaři a moudrák ven :) Stejnak jsou na houby přístupný "údržbě" a kazej se. Si pamatuju, jak s tou jednou osmičkou bojovala zubařka se sestrou v plným nasazení docela dlouho, skřípání bylo cejtit v celý lebce a po "operaci" se mě nesměla zeptala jestli jsem náhodou nepřijel autem. Poudám, že přijel, tak mi to řízení onoho dne začala rozmlouvat :) Říkám nejde to, protože jedu 150km daleko, přece takovou štreku nebudu kvasit ve vlaku :)
-> Syny: když má někdo IQ 0,005, tak mu nepumůže ani plná huba moudráků.........

proc mi ta 8micka leze nakrivo kua... Se kousu do tvare a boli to...
no u někoho to funguje že je moudřejší ale mě taky roste a nějak se to ještě neprojevilo...chytřejší si nepřipadám...

ako bolest? mne to momentalne len zavadzia pri jedeni a hore neviem ci uz nemam
tam uz viac miesta na dalsie zuby nieje tak asi horne uz mam 

-> Lucík: si mudrejsia vtom ze vies co je to poriadna bolest

já už mám všechny 4 a jako bolest největší, hrůza, pěkně jsem vytrpěla a jak se říká moudřejší, tak to opravdu nevím v čem

ja je mam akorat nahoře ale že bych zmoudřel tak to těžko..spíš sem čím dál blbější :D
-> Martin2705: to este budu aj hore?

Mr.Lumpy 12.02.08 22:53:35 napsal:
-> Nwkt: ty krávo
vypadáš jako fotr a tepr ti lezou já už je mám všechny 
-> gabo00000: Nech si ho vytrhnout a máš klid, chytřejší stejně nebudeš .)

-> gabo00000: Nech si ho vytrhnout a máš klid, chytřejší stejně nebudeš .)
já mám všechny 4 a žádný zmoudření sem nepozoroval, spíš naopak

-> gabo00000: jj pokud vim tak jo
-> Nwkt: já jen rejpal

-> Nwkt: já jen rejpal

-> Mr.Lumpy: Dyť mi je teprve 20 

-> Fén: Počítá
-> Mr.Lumpy: noa...kusa pozaostal vo vyvyne
..nene fakt to je individualne pokial viem nie?

vypadáš jako fotr a tepr ti lezou já už je mám všechny 

-> petr s 12.02.08 22:51:36: Počítá se i políbení od 12ky plechu? 

-> petr s: jj mudre

-> Nwkt: fuubraho tak to bude kvlitne mimo
a ja som sa tak tesil 

-> gabo00000: Až ti všechny vypadají tak budeš moudrý
si zomna neutahujte
ja som bol uz cely nateseny ze s toho zmurem a budem vsetko vediet a vy mi to pokazite

-> gabo00000: Ne, už to bude jenom horší
věř mi, mě lezou oba 

-> petr s: tyvole dufam ze len zartijes

-> gabo00000: sou to takový pazuby který sou k ničemu a většinou jen škodí. Když roste někoho bolí, někoho ne, je to podle prahu bolesti který má každý jiný.... 

-> gabo00000: Nebudeš moudřejší ten zub ti nepomůže
-> Syny: tak chod na geometriu ked máš na jednej strane osmičku(sorry musel som)

-> Syny: vsak uz teraz neviem jest na rpavej strane...je to ele na picu do riti
a ked s toho an neomudrem ta som tazko v pic+

-> gabo00000: Tyvoe to je otazka
Ja mam taky 8micku jen na jednej strane, nakrivo a bolelo to jako svine 

co to znamena ked mi vychadza zub mudrosti? to uz akoze budem od teraz mudrejsi? ale vychadza mi len na pravej strane..co to ma znamenat? mate s tym niekto skusenosti..dakujem