skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Honzaloun: ten zadek je podivnej ale predek se mi vcelku libi
-> dejvi3052: Krása!
-> Honzaloun: VW Transporter 2 tam je (kulaťák), zbořenej maluch, užovka, AMI6 a AMI8. Ale myslím že to není vše, v té vegetaci to už není vidět. A v garáži taky údajně něco je, kámoš tam lezl.
-> Honzaloun: VW Transporter 2 tam je (kulaťák), zbořenej maluch, užovka, AMI6 a AMI8. Ale myslím že to není vše, v té vegetaci to už není vidět. A v garáži taky údajně něco je, kámoš tam lezl.
-> Honzaloun: toto tu uz dlho nebolo
-> Bukaj: O téhle zahradě se psalo na jiné stránce je tam WW T2,Maluch,škoda120,A poslední největší bomba byly dva citroeni Amy..
-> Vojtisek: I tak se to dá nazvat..
-> Vojtisek: I tak se to dá nazvat..
-> Honzaloun: škoda 110 Ritmo
-> Bukaj: vyfoť...
-> Joey 120 LS:
I v čechách lze najít zajímavé vraky, prohrávající boj s přírodou
Předpokládám, že tu už někdy byla fotka jedné zahrady v ulici, kde bydlí Carlos (Wio), kde se už dlouho válí několik aut a prorůstá jimi vegetace.
Kupříkladu je tam užovka na boku a z prostoru dveří roste již docela úctyhodný strom, dál je tam VW bus (T2), maluch a ještě něco, už si to nepamatuji.
I v čechách lze najít zajímavé vraky, prohrávající boj s přírodou

Předpokládám, že tu už někdy byla fotka jedné zahrady v ulici, kde bydlí Carlos (Wio), kde se už dlouho válí několik aut a prorůstá jimi vegetace.
Kupříkladu je tam užovka na boku a z prostoru dveří roste již docela úctyhodný strom, dál je tam VW bus (T2), maluch a ještě něco, už si to nepamatuji.
-> Radek Retro eLeSo: Radek Retro eLeSo 12.12.12 12:39:34 napsal:
doporučuju prohlídnout,i když kdo ví jak dlouho to tam ještě
zůstane,jinak je to ve Švédsku
www.opelparty.com/Bericht e/b108.htm
Ono v severskecjh zemích je těhlech vrakovišť docela dost, a stejně jako v USA je možno vidět prorůstat keře i velké stromy skrz auta nebo jejich součásti.
Třeba ta malá jedle rostoucí na kapotě čehosi v druhé třetině stránky
doporučuju prohlídnout,i když kdo ví jak dlouho to tam ještě
zůstane,jinak je to ve Švédsku
Ono v severskecjh zemích je těhlech vrakovišť docela dost, a stejně jako v USA je možno vidět prorůstat keře i velké stromy skrz auta nebo jejich součásti.
Třeba ta malá jedle rostoucí na kapotě čehosi v druhé třetině stránky
-> castrol: Pardón
škoda caddy 12.12.12 19:30:57 napsal:
→ Radek Retro eLeSo: Za to by bylo peněz
v kovošrotu
to sa tu na hlas nehovori
→ Radek Retro eLeSo: Za to by bylo peněz
v kovošrotu

dejvi3052 10.12.12 12:09:26 napsal:
*sakra takhle to tam nechat hnít to mi trhá srdce
vypadá to na DeSoto ale typ neřeknu..
*sakra takhle to tam nechat hnít to mi trhá srdce

-> Bukaj: bohužel nemam čas to celý překládat ale jakmile to půjde tak si řeknu o pomoc od Němce,jinak těch míst je víc po světě
-> Radek Retro eLeSo: Drsný
Trochu jako v Americe, ale nedivím se - seveřani tohle moc neřešej

Trochu jako v Americe, ale nedivím se - seveřani tohle moc neřešej

-> škoda caddy: ??

-> škoda caddy: 

-> Radek Retro eLeSo: Za to by bylo peněz v kovošrotu

doporučuju prohlídnout,i když kdo ví jak dlouho to tam ještě zůstane,jinak je to ve Švédsku
-> dejvi3052: Muzeum s vrakovištěm by bylo hodně stylový..
-> Joey 120 LS: je to součást muzea,bych si tipnul,že zakladaj ještě autohřbitov.
-> Joey 120 LS: Napadl mě i Soviet Union, jak ty auta kopírovali, ale ruský kopie Amerik se tu nevyskytujou asi skoro vůbec.
A aha, proto mi byly Luštěnice povědomý - tam se zajíždí kochat bratranec..
A aha, proto mi byly Luštěnice povědomý - tam se zajíždí kochat bratranec..
-> Jozka: je to amerika, pravděpodobně chevrolet z 50.let. V luštěnicích se každoročeně pořádaly srazy amerik a někde v té lokalitě je i muzeum
-> dejvi3052: Vzpomínky na dětství.. to se takovejch nějakejch dokulata aut rezavejch válelo všude mraky.. Dnes už fakt rarita..
10.12.12 12:09:26 je nějaká amerika, ne?
10.12.12 12:09:26 je nějaká amerika, ne?
-> Giom3: To je divný, nechat hnít takový exota, i když mladáho poměrně.. těch asi moc dochovanejch nebude.
Takhle vypadal Panhard před 3 roky. Poprvé jsem tento konkrétní kus viděl v Lomnici nad Popelkou v roce 1993. Na to, že je auto skoro 20 roků na dešti se ještě drží
-> Domajz: V Rychnově nad Kněžnou tuším že tu byla ulice na trávniku? nevím pokusím se to zjistit.
máš to v SZ
-> john simple: Ahoj, mohu poprosit o přesnější info, kde to přesně je? Děkuji
-> Pavel P..: přesně, panhard PL17
viděl jsem poprvé.

viděl jsem poprvé.
Panhard

-> dragon_cb_cz:
Ta bílá je taky odhlášená...
Ta bílá je taky odhlášená...
-> Bukaj: Takhle má 130ku na ježdění do lesa soused rodičů mojí ženy. Stojí teda pod přístřeškem a z dálky vypadá docela hodně hezky (podle mě do toho lesa hodně dlouho nejela), ale z blízka jsem jí nikdy neviděl (sousedi jsou trochu komplikovaná povaha, tak se s nima raději moc nebavím
Tuším, že už nemá papíry...

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar