-> WMA - navigátor :): jo jo presne ...tie stredy som vystrihol a dopasoval na tieto kolesá -> Bc. Shatter: díky na živo je to ešte lepšie neviem sa na neho vynadívať
-> James1991: Škoda ho neni. Ale RAT páchá na brouku každej. Já jsem teda od Bburaga zRATil new beatla, protože prostě oválek v cal looku je hezčí než nějaká volezlina.
Jojo, od Buraga:-) Já sem přemejšlel udělat ho trochu v RAT stylu-trošku položit k zemi, nějakou žlutou mlhovku, nechat nějak oreznout kapotu, nějakou slámu se starym kufrem na střechu apod..:-) Ale myslim že ho je škoda.
A naposled 130LR a 120L :-) Vlastnoruční práce. Jen bych chtěl aby se nějak leskly, ale nevim jak na to:-) Přemejšlel sem přetřít herkulesem rozředěnym vodou, ale to sem nezkoušel a nebo bezbarvej lak, ale ten se v tom ztratil a stejně se to neleskne. A ta modrá by chtěla nějaký hezčí kola.
Jen jsem chtěl rozšířit povědomí o tomhle modelu, jeho cena je poměrně nízká, podlo toho asi vypadá, není to žádný zázrak, ale někomu to radost udělá i tak.
-> Matt-110Rten druhej: je ti nádherný,to dělá jak sem pochopil asi na prodej že? když sem prijel fotky tak včechny auta měli dá se šíct stejné úpravy ale i tak luxus