skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pravý držák pro motor 1,4 8v do 742
prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 20.01.2008 do 31.01.2008, založil/a SOMALECEK (martin120)
Postřehy z úprav fabia motoru zde: martinovo.info/skodovky/m
otor-1-4-fabia průběžně budu doplňovat
-> vhml: rozumim tomu nemusis to fotit proste misto toho hlinikovyho bazmeku tam mas placku plechu
-> SOMALECEK (martin120): nejde mi to vyfotit, jelikož tam není za alternátorem nic vidět. Mám v podstatě to samý co Racyk, akorát pod tím šíkmým plechem mám ještě platli přes všechny ty díry co jsou na bloku
tak ja to mam uplně jednoduše a už to ujelo nějakých 10tis a drží... prostě použitý klasický držák s ár šroubama navíc:)
jediny co jsem nasel je od vrby skoda-virt.cz/cz/.../3575
2-zastavba-motoru-1-4-do-7
42
prosim tedy o dalsi mozna reseni
prosim tedy o dalsi mozna reseni
Prosím o fotky pro inspiraci jak to vyřešit, zajímá mne konkrétní řešení. Děkuji
-> vhml: můžeš prosímtě poslat fotku, vůbec z tvýho popisu nechápu jak to myslíš.
-> Pavel P@nkáč: Téma jsem se snažil najít, ale bohužel bez úspěchu, znám funkci vyhledávače
-> Pavel P@nkáč: Téma jsem se snažil najít, ale bohužel bez úspěchu, znám funkci vyhledávače
držák alternátoru stejnej jako na 120 bez úprav a na co se týče pravýho držáky tak vemeš ze 120, odpálíš to co se dotýká motoru a dáš tam jinej plech s dírama pro šrouby podle toho co je na bloku. žádná věda.
foto nemam ale svarenejch par vynglu a naroubovanej i drzak altika:) jinak to tema tu uz bylo a ne jednou tak hledej mozna sem tu i zalozil kdysi jedno ja:)))
Jak jste kdo vyřešili pravý držák motoru z Fabie? Prosím o případné fotky.