skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
chlazeni problem s budikem
diky za odpovedi...nemel byste nekdo fotku kde je motor presne ukostreny?...btw s novym termostatem se zmenila jeste jedna vec..driv drzela kolem 80-85 stupnu...ted jedu teplota vyleze neco pres 90 a pak termostat sepne a teplota sjede pomalu az k 70 stupnum...muze to byt jeste zavzdusneny?..a jeste jeden malej dotaz mam asi v haji vicko expanzky..kdyz sem varil tak sla para nejen hadici ale i jakoby z vicka a kdyz sem expanzku pri 110 stupnich otevrel tak nefoukla, nic na me nevylitlo, bylo to jako kdyz se otevre vicko o neperlivy vody

špatně ukostřenej motor...
(jen vlastní zkušenost) -->120GLS rv. 78 - takže ještě starý rozvody = špatně navržený průřezy drátů = kolísání a špatný toky proudů...
(jen vlastní zkušenost) -->120GLS rv. 78 - takže ještě starý rozvody = špatně navržený průřezy drátů = kolísání a špatný toky proudů...
celej víkend jsem lítal tátovo 120kou a taky jsem se furt divil proč to má 90st.. a pak jsem vypnul světla a hned bylo 80
a z toho vyplývá ponaučení že nic opravovat nebudu pač to neni moje auto.

K tomu budíku, mělo by stačit udělt pro něj zvlášť kostru, jinak mě to dělá taky
mam menenej termostat protoze sem 3x varil
ted uz nevari ale nepobiram jednu vec..kdyz zapnu svetla budik ukazuje asi o 3-5 stupnu vic oproti vypnutym svetlu..novy termostat spina, ale obcas to vyleze kousek pres 100 stupnu,ale to mam zapnuty svetla. takze vzhledem k tomu ze by to melo zacit chladit vetrakem pri max 98 stupnich by to melo by ok pokud je tedy normalni ze ten budik takhle keca
a dalsi vec za 40km mi ubyla voda z expanzky, mel sem mezi ryskama a dneska sem ji mel jenom po dne expanzky, je mozny ze je v prdeli tesneni pod hlavou?
ted uz nevari ale nepobiram jednu vec..kdyz zapnu svetla budik ukazuje asi o 3-5 stupnu vic oproti vypnutym svetlu..novy termostat spina, ale obcas to vyleze kousek pres 100 stupnu,ale to mam zapnuty svetla. takze vzhledem k tomu ze by to melo zacit chladit vetrakem pri max 98 stupnich by to melo by ok pokud je tedy normalni ze ten budik takhle keca
a dalsi vec za 40km mi ubyla voda z expanzky, mel sem mezi ryskama a dneska sem ji mel jenom po dne expanzky, je mozny ze je v prdeli tesneni pod hlavou?