-> Sita:
skoda-virt.cz/cz/.../2804
8-matky-na-otviraky-1?from
Old=1
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
šrouby na kopretiny
prohledat
26 příspěvků (zobrazeno 1 až 26) od 29.08.2004 do 09.07.2008, založil/a
Prominte ze reinkarnaci tohohle tema, ale marne se snazim najit fotku, nebo vykres specialnich matek na otviraky :( Urcite to nekde je, nemate nekdo link?
Kdyžtak na mých stránkách skoda110r.networx.cz/ je nějáká čmáranice těch matic pro ty Pepíky z JZD!
jo už čtu 36mm...
ty štefty ale nejsou série....kolik maj?a jakej je ten průměr díry v disku?
Kopretiny s obyč maticema.
Hanuš:sice jsi měl změřit průměr otvoru v disku aby jsi mě přesvědčil¨,ale to neva,jinak ty štefty nejsou standard,podle délky...čili zatím mně nikdo nepřesvědčil o tom že se dělaly dvoje kopretiny....(nemyslím na šířku)
-> sep: Konečně jsem změřil délku těch števtů. je 36 mm. když je tam kolo a standartní matka, tak je to zároveň(števt s matkou).
našel jsem pár těhle šroubů,celkem asi 10 ks,par jich je nic moc,ale kdyby někdo chtěl,můžem se domluvit...
Gryzly:jo bylo to nákružkem,bylo by to na dýl,ale už je to OK,každopádně jsem si pěkně sám sobě poznadával......ale auto už se chová super...a co Ty a náprava a lauf?
-> sep: No já si říkál že to lítá jak prase. tos blbě nasadil na ten nákružek?
gryzly:no jsem debil,už je to ok,špatně nasazený
-> sep: A co tvoje kopretiny, už jsi na ten předek koukal? Jak to dopadlo?
já nedávno viděl vyvrtaný díry do kopretin aby se tam dali obyč matice a byl to humus.
Na mých stránkách je někde taková malůvka, podle které se to dá udělat (podle mých matic) je to tam někde v opravách - úpravách
Na mých stránkách je někde taková malůvka, podle které se to dá udělat (podle mých matic) je to tam někde v opravách - úpravách
v disku je 18,5.....šteft má 12....
ta matice ma prumer 18 coz bude odpovidat cca dire v tom kole..
Hanuš:dost pochybuju že by se dělaly kopretiny s různýma způsobama uchycení,změř posuvkou tu díru na šteft ,já ji změřím taky a budem vědět hned....mít delší štefty tak je taky chytnu obyč. matkou ale není to ono...
-> sep: Vůle na števtu je skoro stejná jako na plecháčích. Ty máš možná ty co měl MATTESS. Ty měly tu matku zapuštěnou. Ja na ně musím mít dlouhý števty.
No skoro bych se divil že je kopretin víc druhů....kolik má průměr díra na šteft?O dost víc než šteft,je to tak?Právě kvůli matce...
Já mám na kopretinách normální matky. Ono je kopretin několik druhů.
a nebo až příště budete kupovat kopretiny tak jen se šroubama...blbá rada....
nekolik lidi to chtelo tak kdyz se Vas najde aspon pet tak vam je muzu nechat udelat.. cena se da tezko odhadnout to zalezi na poctu kusu.. vzhledem k tomu ze se to musi soustruzit frezovat delat zavity pak zuslechtit material na prijatelnou pevnost pak jeste asi nejaka povrchova uprava tak realna cena muze byt odhadem kolem 80kc nicmene tu cenu bych upresnil a treba se snizi.. tak jestli byste mel nekdo zajem za takovouhle maximalni cenu tj 1280Kc/sadu 16Ks (pripadne cena nizsi) tak se ozvete a pokud Vas bude tolik aby se vyplatilo psat soft pro automat tak to muzu zaridit a zjistit presnejsi cenu.. a pokud ne tak pak uz zbejva bud nekde tezce shanet a nebo vyroba u nejakejch Pepiku z JZD kteri to udelaji za flasku z neceho co se jim vali pod ponkem -)
Jo,musej tam bejt speciální matky který se dělaly přímo na tyhle kola....Jsou uzavřený,kuželový a dlouhý......zkus je sehnat nebo nechat udělat...
Nevěděl by někdo jaký šrouby jdou na kopretiny? prej tam musim použít jiný než normálně