Pro me bylo nejjednodussi si tam zajet, abych to videl nazivo kdyz jsem to kupoval, i kdyz jsem to mel cca 130km.
To první - nosník prahu je vedle kapsy pro podélný rameno. Kazdopádne vymenit.
To druhý - vnitřní prah je to co ríká -> Pavel P.: dole je výztuha přibodovaná k tomu plechu mezi podlahou a prahem a tomu se řiká "plech pod práh" a vzadu to je k podelníku kterej tam máš s fotkou.
A to třetí - tunel prahu komplet jsou ty 2 předchozí věci svařený dohromady + trubka na hever + kostečka na hever před z. kolem + plech mezi prahem a podlahou. Prostě to co je 2x na obr + je tam ještě prah. Je to blbě vidět, ale bohužel lepší fotku nemám.
Každopádně to kup, ušetří to spoustu práce.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vařím, vaříš, vaříme
-> m8rinek: dole je výztuha přibodovaná k tomu plechu mezi podlahou a prahem a tomu se řiká "plech pod práh" a vzadu to je k podelníku kterej tam máš s fotkou, spíš to bude vnitřní práh pod kobercem.
-> Klubko_: vnější práh je něco jiného ten mají samostatně, výztuha je samostatně taky, myslel jsem zda to nebude čáas na které je přibodována výztuha
vseobecne na opravu prahu se da rict, ze budes asi potrebovat to co psal Pavel P.: , vnejsi prah a mozna vyztuhu prahu (takovej ten dirovanej plech). Jak se ted tak divam na ty ceny a popis z tech odkazu, tak ten Š 120 TUNEL PRAHU kompl.-LS by mozna mohl byt prave ten vnejsi prah a Š 120 VNITŘNÍ PRÁH foréza pak ta vyztuha. Ale proc by prave ta vyztuha byla ve foreze?? To sem zatim videl jen bez povrchove upravy, takze nevim, esi to bude ono.

nikdo další nic?
to první je podélník to je vedle kapsy podelnýho ramene zevnitř... bejvá to většinou na kaši.
Dobrý den potřeboval bych vyměnit prahy na rapidoj a rád bych se připravil a nakoupil věci do zásoby, nicméně se v nabídce OBauto neorientuji (bez obrázků)....kdo pomůže co je co?
shop.obautodily.cz/index. php?main_page=...
díky
díky