-> itchy: pici to je zahorak, nepozna region jak ides na bielu horu este v dedine v podstate ale uz na konci le tiahla lavotociva, po pravej strane je cvicisko pre psov, ale ty odbocis na take cestu sikmo dolava
Sobota – registrácia posádok do 10:00 súťažné disciplíny od 10:00
spanilá jazda na zrúcaninu hradu Branč (zastávka cca 1h pri vodnej nádrži Kunov,možnosť obeda)
súťažná disciplína na hrade
spanilá jazda do Jablonice vyhodnotenie súťaží
voľný večer
Nedeľa – voľný program
koniec zrazu
Prosíme účastníkov zrazu aby dodržovali pravidlá cestnej premávky. Pri spanilej jazde dodržovanie rýchlosti mimo obce a maximálne však 80km/h. Miesto zrazu musí zostať bez odpadkov a hlavne nerozryté! Prísny zákaz kladenia ohnísk! Za pochopenie Ďakujeme!
no ludia cakame na vas.myslim ze ked pride tak 10 aut tak by bolo dost zbytocne sa stretavat... a este jedlo si kazdy doneste tak aby vam stacilo lebo nebude tam ziadny bufet a obchod je v Jablonici otvoreny v sobotu len doobeda potom v senici az
-> Boro125L: nejde soferovat, maximalne si viem posunut auto na parkovisku, holt lavackou sa radit kvalty nedaju...skoda... a keby sa jedna osobka dozvedela ze som soferoval so sadrou tak mi bolo povedane ze ma vlastnorucne zabije
chalosi pridem, dufam ze nebude vadit ked az v piatok o polnoci... a kde sa bude stanovat? pod korlatkom? alebo na skorozaplavenom dne jablonickej priehrady
ako ja bych dosiel v pohode, ja tam mam chalupu akurat ten jediny vykend z celeho mesiaca tam nebudeem na svojom favorite ale vezie ma tam svagor a on nema skodu takze bych tam dosiel jak socka peso