Mishoooo: buchticka uz skoncila takze ju po praci len vyzdvyhnem nakupime a mozme ist tak sa podari rychlo vybavit migraciu servra tak o 18tej som tam : ))
natankovany, umyty inak ked je ona buchticka ty lekvaaarik.. ci skor vystiznejsie tvaroztek...?
-> DuriQ: mno len sa netes... pred cca 10 min sa narval autobus s osobakom na racianskej... autobus skrizeny cez tri pruhy.... a to je piatok poobede tak ale snad do siestej sa to poddaaaa
Mishoooo: buchticka uz skoncila takze ju po praci len vyzdvyhnem nakupime a mozme ist tak sa podari rychlo vybavit migraciu servra tak o 18tej som tam : ))
Mishoooo: mno tak to asi nestiham na 18tu do race : ) ale ja vas dobehnem na babe : )) poznas to heslo "tam kde iny koncia my len zaciname" pripadne vas dobehnem niekde na po ceste... musim si ist nakupit zradlo a pod. najlepsie je natom to ze o 16:30 si ma prist niekto ku nam menit server dufam ze to nebude na dlho pice ja to tak neznasam v piatok pred koncom sichty....
Mishoooo: pan nezastihnutelny... kedy chces vyrazit ? lebo ja pojdem a z podvecer ako to tak vypada stara bude v skole... ako trafim aj sam... ja regu len tak ci nahodou : )
tak v podstate prijedu ja, Petan a Kaliban coz je sestava jak prace Nekde jsem tu v textu zaslechl slivovice, ale abych rekl pravdu tak ve vasich koncinach mi nedela dobre na zaludek . Jinak se mnou prijede mala mototechna tak se teste