-> minno: mno ja som iba skusal ci ide motor... nemam cas ani na skusobnu jazdu... stihol som zistit ze je sahara v prdeli... povedala mi papa... ale hudba ide to je hlavneeee
už sa veľmi teším na tento zraz, zdá sa že tam bude plno zaujímavých ľudí, ale aj tak zo všetkého najviac sa teším na cestu tam, vyrážať budeme niekedy v noci z piatku na sobotu, joj to bude nádhera, už dnes podvečer som si dal jednu predprípravnú 60 km jazdu, brrrm brrrm to bola parádička
...už sa to blíži a nik z Ba sa niejako newie dohodnúť na niejakej hodine odjazdu? :) no ideme v Piatok niejako poobede a stretnúť by sme sa mohli na poslednej pumpe v Rači,čo vy na to? :)))
-> Milos: je dost velka pravdepodobnost ze do fabce sa ti dostali tak ze si normalne odomkli...znama to vec u fobie Nase 3 fabky v praci sa daju vsetky otvorit jednym klucom ta od ktorej je kluc ide odomknut normalne a zvysne dve sa treba pohrat s tym klucom v zamke aby "sadol" a az potom sa da odomknut....
To bol dnes deň!!! všetko sa mi kazilo a autíčko skackalo,jak žaba,ale aspoň som doskackal k mojmu mechanikovi :) ale nemá čas :( tak musím čakať :( snáď to stihne do zrazu :)))
z BA zatial p.Belcanto, Milos, prida sa Eqqus, to je v piatok, cas sa upresni, ale je mozne za j budemmusiet ist skor, lebo organizaica musi byt popredu.. takze mozno na nmna sa netreba spoliehat
-> Organizatori: v piatok je len stretko a pak chata,bo neviem k comu patri "volna zabava" ale asik na chajde..a este kde presne v rozbehoch je v piatok stretko?a ako to vyzera s ubytovanim a kedy treba dat vediet najneskor vam s ubytkom?
-> All Bratislava: neviem ci to uz niekto mate dohodnute ale mohli by sme niekde stretnut a vyrazit spolu..ked pobludime tak aspon spolu
-> All: beriete niekto aj svoje polovicky..ci vyhradne panska jazda