skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
13. Pohofest 30-6.-2.7.2023
prohledat
680 příspěvků (zobrazeno 251 až 300) od 14.09.2020 do 06.06.2023, založil/a OndraKrupi
twl a berete Suzuki? :)
-> Hurdis: no, to je výzva!!!
mohla by být nová hlavní fotka na FB místo tvého zadku bychom tam dali tvé auto ve škarpě

-> King:
tak se mě pak nahlaš, ať tě můžu poznat osobně 

-> King: Tak to si me tam nekde odchyt, budu behat po arealu... Aspon budu priste vedet, s kym vedu debaty...
Navíc se už pár let aktivně neucastnim soutěží. Pořád tam byl stejný čas. Ale hodit do skarpy zanovni vozidlo, to byla nová výzva.

-> King: Jestli přijede pan Král na kole, tak se musím zastavit. Stejně jezdím obvykle pátek, sobota, neděle na otočku co garáž dá.
-> Hurdis 06.06.22 10:36:43: Na RS se pripadne vyprdni, ja mam v planu prijet poprve a na kole :-)
Těsně před srazem by mohlo být po dvou letech hotové RS. To bych přijel. Jinak poprvé po 18 sezonách vynechám. Není teď zrovna dobré období.
-> Enggik: tak zas to bude dobře pohnojené 

-> kraska98: Jenže tímhle stylem pak prochč...e časem celej areál
A to aby Ondra za dalších 10let hledal novej areál, protože nebudete chtít nikde stát
-> Jumbo: Že děkujem
Nebo si koupím drona a budu navigovat Dronem..
Opovaž se, bez FOLLOW ME už by to nebylo ono

Nebo si koupím drona a budu navigovat Dronem..
Opovaž se, bez FOLLOW ME už by to nebylo ono

jedeme, spuštěno
www.pohofest.cz/registrac e-vysledky/online-registra ce
www.pohofest.cz/registrac e-vysledky/online-registra ce
-> Vojťas 01.06.22 13:51:06: Z toho nemám strach, dravci si dobrou kořist vyslídí, i když je zalezlá v houští

-> EDoZoNe: -> Tom Troll: Degeš pásmo rezervováno dle plánku
-> Enggik: Počítám s váma hend vedle nich...
Už se mi to pěkně plní... Ještě párkrát vás to tam naučím a pak budu jenom sedět na židli a každý už bude vědět, kam má jet...
Nebo si koupím drona a budu navigovat Dronem...
-> Enggik: Počítám s váma hend vedle nich...
Už se mi to pěkně plní... Ještě párkrát vás to tam naučím a pak budu jenom sedět na židli a každý už bude vědět, kam má jet...
Nebo si koupím drona a budu navigovat Dronem...

-> Enggik: Vem Avii, alespoň bude za co chodit na zachod 

-> Jumbo: Určitě strana k silnici
Co tak počítám tak asi 5 aut.
Já osobně teda opět nevím, zda letos budu zas ,,zamořovat" s Avií, nebo už taky konečně vytáhnu nějakou škodnou, v tom případě i se Skifem.

Já osobně teda opět nevím, zda letos budu zas ,,zamořovat" s Avií, nebo už taky konečně vytáhnu nějakou škodnou, v tom případě i se Skifem.
-> Enggik: Z které strany k degešákům a kolik aut tam mám rezervovat?
-> EDoZoNe:
A nepodceňuj malůvky od Edy! Hotovej Picasso
Zbytek bez komentáře, ty ,,kůle"

A nepodceňuj malůvky od Edy! Hotovej Picasso

Zbytek bez komentáře, ty ,,kůle"

-> Enggik: Mně to bylo hned jasný, že se zase budete chtít přisrat k naší kůl partě
Ale ne, osobně budu jedině rád, když se nám zase podaří stát u sebe
A nepodceňuj malůvky od Edy! 

-> Tom Troll:
Roh je pod svahem za horizontem od akce a prochcanej. Snad nám tam letos nezabloudi Slováci.
Malovánka od Edy?? Kam že se to chystáte přemístit?
Asi bych neviděl problém (a snad ani zbytek bandy) se zas nějak seskupit k vám
Roh je pod svahem za horizontem od akce a prochcanej. Snad nám tam letos nezabloudi Slováci.

Malovánka od Edy?? Kam že se to chystáte přemístit?

Asi bych neviděl problém (a snad ani zbytek bandy) se zas nějak seskupit k vám

registraci spustíme zítra večer, tak kdo bude první?

-> Jumbo: Luxus. Za degeš bych poprosil vysunout z rohu a rozprostřít cca jako v malovánce od Edy.
Roh je pod svahem za horizontem od akce a prochcanej.
Snad nám tam letos nezabloudi Slováci.
Minimálně 7 aut bych řekl. Rád bych tam někde poblíž potkal jako loni Avii a spol ale s těma nic dohodnutýho nemám.

Minimálně 7 aut bych řekl. Rád bych tam někde poblíž potkal jako loni Avii a spol ale s těma nic dohodnutýho nemám.
-> Jumbo: Loni jsem tama vyjížděl, ale to tam už nikdo nestál, bylo to v nedělu k večeru. Já jen, že mi bylo řeřeno, že bude spousta nákladu, a jsem línej to tahat růčo někam daleko 

-> 1560: Jako loni, počítám s tím...
Už tím druhým vjezdem jels? Je dost rozmlácený a relativně úzký... Ale to pak domluvíme až to bude aktuální...
Už tím druhým vjezdem jels? Je dost rozmlácený a relativně úzký... Ale to pak domluvíme až to bude aktuální...
-> Jumbo: Prosím stejně jako loni BUS + 1x obytná dodávka za busem a mezi nima místo pro stan (teda ten pártystan). Dojel bych nějak už třeba i k ránu, ať je čas vyložit matroš, to bych asi najel tím zadním vjezdem, no, to se domluvíme.
P.S.: Nic netlumit a nařídit obdobný výběr muziky jako loni. Spíš třeba tak o půlnoci odpojit kabely a sebrat noťas, jít ve tři ráno na záchod za doprovodu hlasité tuc tuc duc buc hudby je sice fajn, ale asi to neocení každej
P.S.: Nic netlumit a nařídit obdobný výběr muziky jako loni. Spíš třeba tak o půlnoci odpojit kabely a sebrat noťas, jít ve tři ráno na záchod za doprovodu hlasité tuc tuc duc buc hudby je sice fajn, ale asi to neocení každej

-> Bukaj: no tam bys toho moc neprodal ale 

-> Vojťas: Ještě je varianta, že se přestěhuju tam, kde byl vloni "covid stánek" (testování) 

-> Bukaj: kde je podle tebe tichy kout?
jestli sem nevybral spatne
uz vidim mapku, ale na ceste pres tebe budou lidi zakopavat

uz vidim mapku, ale na ceste pres tebe budou lidi zakopavat

-> Jumbo: Ok, dík za info
P.S.: Máš SZ s prosbou o rezervaci tichého koutu...

-> Bukaj: Nějaké drobné technické komplikace, jak se to rozjede, Ondra dá vědět...
Mě už chodilo tolik dotazů, že jsem to parkování už rozjel, ať se v tom pak nezamotám...
Mě už chodilo tolik dotazů, že jsem to parkování už rozjel, ať se v tom pak nezamotám...
-> Jumbo: Nějak jsem nikde nepostřehl, jestli už běží registrace. Je chyba na mém přijímači?

-> Jumbo: A to já bych ho neutlumoval, na sraze se máš bavit 

-> Vojťas: Jojo, ale Yelimána utlumíme...
Edit: Buďto slovně, nebo silou, případně ještě větší silou...
Edit: Buďto slovně, nebo silou, případně ještě větší silou...

-> Jumbo 01.06.22 09:54:43: Stage bude tam co minule?
Takže dámy a pánové, už je to tady:
V příloze opět mapka, většina z vás už to zná, ale pokud někdo ne, tak k tomu nějaké vysvětlení:
Brána bude obousměrná, pohyb auto po areálu prosím v rámci bezpečnosti pouze jednosměrně ve směru červených šipek.
Taková maličkost Areál není oplocen takže krajní místa nejsou u plotu.
Žlutá oblast bude zázemí srazu (kuchyně, posezení, pódium, WC, atd.)
Modře jsou vykreslené parkovací bloky:
A - rezervace pro pořadatele, BUS a speciální krátké návštěvy
B - ideálně pro karavany
C - část u brány je už rezervovaná pro Benzínové šílence, zbytek vždy auto + stan za sebou
D+E+F - parkování auto - stan - auto (užší strana 15 metrů)
G - auto + stan za autem
H - předběžně rezervováno pro "degeš pásmo"
Rezervace míst prosím do SZ, nebo na email...
V příloze opět mapka, většina z vás už to zná, ale pokud někdo ne, tak k tomu nějaké vysvětlení:
Brána bude obousměrná, pohyb auto po areálu prosím v rámci bezpečnosti pouze jednosměrně ve směru červených šipek.
Taková maličkost Areál není oplocen takže krajní místa nejsou u plotu.
Žlutá oblast bude zázemí srazu (kuchyně, posezení, pódium, WC, atd.)
Modře jsou vykreslené parkovací bloky:
A - rezervace pro pořadatele, BUS a speciální krátké návštěvy
B - ideálně pro karavany
C - část u brány je už rezervovaná pro Benzínové šílence, zbytek vždy auto + stan za sebou
D+E+F - parkování auto - stan - auto (užší strana 15 metrů)
G - auto + stan za autem
H - předběžně rezervováno pro "degeš pásmo"
Rezervace míst prosím do SZ, nebo na email...
-> StepaNoFUN 16.02.22 18:01:55: To uber - myslim, ze "prepazka " mezi anem a 20dkg prochcanyho masa, co vladne svetu, je v mm :-)
-> OndraKrupi: o vikendu vytisknu, zalaminuju a nalepim na zadni oknou obou felicii 

-> Hurdis: Zase na druhou stranu - v heterosexuálním vztahu si člověk občas myslí že je v ráji. A přitom je jen pár centimetrů od prdele. :-D
-> Hurdis 16.02.22 16:27:42: roky už trénujeme soutěž "honiče srazu"
asi to někdo chce ještě posunout dále

-> OndraKrupi: Tak já asi nejedu.
-> U-Geen:

-> OndraKrupi: tohle chci na reklamní pohlednice a propagační letáky 

-> OndraKrupi: ten se pořádně těšil 

-> OndraKrupi: určitě

Našim pořadatelům už se zdálo o sraze. Co myslíte, máme jim to proplatit jako práci přes čas?
-> Hurdis:

Budu se muset podívat na třídu a kilometrovník. ..