sraz vozů škoda-Pohofest

prohledat
983 příspěvků (zobrazeno 151 až 200) od 18.02.2011 do 24.04.2012, založil/a OndraKrupi
řadit dle data
23:14:06
10.07.2011
tunerlada
jak tak čítám tak sraz to byl vydařený nicméně skrz finance do budoucích dnů sem raději nejel což hodlám příští rok napravit 4 ktomu vstupnému..určo by bylo lepší udělat dopředu před registraci aby lidi zaplatili předem jak tomu je jinde,vstupné bych se nebál zvednout klidně na 200kč a víc osobně mě to nezabije když jedu na dva tří srazy za rok a toho lítání co je kolem je až až,jinak jak se tady ptáte na délku programu..určitě já sem jen pro pátek a sobotu do neděle sem nikdy nikde zatím nezůstal už jen proto abych se dal přez neděli dohromady a něco ještě udělal.jinak držím pořadatelům palce a pevně věřím že přiští rok se růžová posádka dostaví
23:11:40
10.07.2011
DJFrndzalica
-> OndraKrupi: Úplne v pohode akuráť BeBe mal na začiatku menší problém (vypadnutá matica v zadnon náboji) ale prišiel Bobesh a za cca 10min. sme mohli pokračovať4
23:06:06
10.07.2011
beastyLA - ten první
-> DJFrndzalica: také bych to rád věděl ;)

-> OndraKrupi: jak dopadla posádka z SK?
23:02:44
10.07.2011
OndraKrupi
-> DJFrndzalica: Ahoj, jak jste dojeli?
23:01:08
10.07.2011
DJFrndzalica
Taktiež som toho názoru že zraz bol super, tešíme sa na budúci rok6
22:53:58
10.07.2011
Zazaa
-> 2 poradatele : jak sem uz i rikal ... berte to ze to je vlastne prvni sraz, na prvni Hrochac dorazilo nejake podobne nebo mozna mensi mnozstvi lidi, pamatuju si ze tech par lidi co prijelo poprve uz v patek spalo u nas na zahrade :)

k sobotnimu odjezdu... zase to same, vzdycky i za nejvetsi ucasti zustalo jen par lidi a byla z toho pak uz tradicni afterparty kde zustalo tak 15 aut (a obcas nekdo prijel zas az tam)

cimz se dostavam k dalsimu co sme taky probirali, ze by nebyla marna nejaka registrace, je pravda ze nekdo nedojede, ale zas nekdo prijede navic a je aspon ramcova predstava
22:50:07
10.07.2011
Enggik
Pro organizátory: Kluci, akce supr ode mne naprostá spokojenost. Pokud bude příští rok opakovačka, snad svojí účast nějak protáhnu. Bohužel letos se pátek nějak pracovně nevyvedl a i návrat jsme museli trochu uspíšit 8
upraveno 1x, naposled 10.07.2011 22:50:31
22:40:46
10.07.2011
palinator
-> Voplik:

A k pití.3
22:32:57
10.07.2011
Zeke-ten šestý
-> Voplik: 3 3
22:32:07
10.07.2011
Voplik
-> VeTeV: co je z Lídlu neni k JÍDLU!!!3 3 3
22:31:18
10.07.2011
VeTeV
-> Voplik: jetsli pilse z Lidlu, tak ani nebudu - nevim proc podporovat nemecke mocky 3
22:30:48
10.07.2011
VeTeV
-> OndraKrupi: už delší dobu nepiju nic, co by mělo náznak pražských sraček z Vltavy... poslední dobou odmítám cokoliv z kolekce velkých pivovarů - dokonce i na koncertech si raději dám kofolu než hnus
22:29:39
10.07.2011
Voplik
-> VeTeV: si nepil pilse70

-> Jumbo: jo to beru 4
22:29:01
10.07.2011
OndraKrupi
-> VeTeV: no jo proti těm vašim pražskejm kofolám s pěnou....3 3
22:27:55
10.07.2011
VeTeV
-> Jumbo: gambáč je dešťovka, to můžeš pít a nic
22:27:18
10.07.2011
beastyLA - ten první
-> Nwkt: i tak sjem rád, že jsem tě poznal a viděl tě osobně během programu 6
22:26:38
10.07.2011
Jumbo
-> Voplik: Forman výčepním?
22:25:57
10.07.2011
Voplik
-> Nwkt: a já si řikal co se tam válelo u stanu6

-> Jumbo: příště berem sud,co ty na to?4
22:24:01
10.07.2011
Nwkt
-> Jumbo: Ten soudek byl divnej 4 já měl z domova plechovky malý a to bylo něco úplně jinýho
22:22:52
10.07.2011
Jumbo
-> Voplik: Tak plechovku Gambáče vyexuju klidně zase... Ale Pils teda nic moc...

-> Zeke-ten šestý: Tak já to ještě přežil, já natrávím i cihlu, pokud mi projde krkem a ráno mě nic není, ale chudák spolujezdec bědoval ještě v Brně u garáže, jak ho bolí hlava...
22:20:03
10.07.2011
Zeke-ten šestý
-> Voplik: 78 78
22:19:11
10.07.2011
Voplik
-> Jumbo: máš chut na soudeček?47
22:17:25
10.07.2011
Jumbo
-> OndraKrupi: Mě osobně vyhovovalo pátek + sobota, popravdě jsem ani nevěděl, že to po vyhlášení má nějak pokračovat...
22:17:20
10.07.2011
beastyLA - ten první
-> Syny 10.07.11 19:50:34: promiň, nebudu rýpat, ale na tvou otázku, ano mohla tam všechna auta. Jak tam mohl vjet NWTK se seatem tak i s pasatem bratr s kamarádem s VW. Nešlo jen o auta, ale hlavně o lidi. Neparkoval by jsi u hnoje 10km od nás!!! Takové otázky mě akorát štvou. nikdo by tě nenechal venku. Důležité bylo přijet, ne s čím.....

-> Skili: rozumím, ale snad to bylo dáno vědět dost dopředu

-> 1560: asi tak. udělají se úpravy programu apd. ale nechápu lidi, co říkají - přijedu, mají to 70km - hodinu cesty a na konec přijedou v sobotu a odjedou v sobotu odpoledne po 15 hodině... paradoxně tu jsou kluci ze slovenska, co jim stálo jet 550km a to na celý víkend... pak tu jsou jiné srazy, na které přijedou o 3 hodiny dřive než je začátek a pak jetště odjíždí o 3 hodiny po oficiálním konci. Jsem rád, jak to probíhalo, co se podařilo a jsem rád i za věci, ze kterých se dá těžit do budoucna.

Děkuji nejhlavnějšímu Ondroi, měl vše pod kontrolou, i když některé věci mohly být rychlejší, ale Ondra se snažil, lepšího organizátora si nedovedu představit. Snad bude mít chuť i do dalších ročníků. Ondro - díky4
22:14:59
10.07.2011
OndraKrupi
-> Jumbo: tak dá se udělat sobota-neděle, nebo jen i sobota, ale tak rád bych věděl co preferuje většina
22:14:48
10.07.2011
Star LC20
-> OndraKrupi: Ondři příště by možná stálo za to zvážit placení vstupného předem na účet pořadatele (Vás). Jednak by se zaručila menší případná ztrátovost, a pak i jistá účast nahlášených posádek. Byl to první ročník, a ještě k tomu v podstatě komorní záležitost lidí z Virtu, tudíž chybí věhlas jako u Želivi, Běšin, Doksů apod. Prostě pokud se tady na Virtu najdou (a evidentně se najdou, i já bych býval chtěl moc jet) lidi, co mají zájem o takovýto srazík, nechť ty dobré lidi (Vás) podpoří v jejich úsilí pro ně něco zorganizovat, a podpoří je předem třeba právě tou finanční částkou. Alespoň mě to přijde jako zcela logický. A ještě bych chtěl, alespoň jako gesto, vyjádřit poklonu Vaší snaze. 4
22:13:41
10.07.2011
Jumbo
-> OndraKrupi: Ok, příště až do neděle. Vezmu víc peněz na pivo...3
22:12:34
10.07.2011
OndraKrupi
ohledně odjezdů se ptal DNA, a docela nás to mrzelo, tak bych byl rád, abychom to udělali příště nějak jinak, protože vyhlášení bylo cca 16:30 a po se všichni rozprchli.
22:07:37
10.07.2011
Vojťas
-> OndraKrupi: já myslim že kazdej rozumnej clovek co vydelava stovku nebo dve v klidu ozeli a nic spatnyho na tom neni ;) protoze to za to stalo

a ja sem odjel brzo protoze sem mel od sesti jinou akci ktera byla uz davno domluvena.
21:47:24
10.07.2011
OndraKrupi
-> Borin - Král tuzerů: já jsem to četl, neboj, zase je mě blbé vám o něco říkat. já jsem do toho šel s rizikem toho, že bude pršet, nebo naopak, že buď dojede hodně lidí nebo málo.

děkuju za nabídku, ale nevím zda to má smysl řešit. není to nic co bych neustál4

E: děkuji za hodnocení i výtky

pořadatelů bylo málo, to jsem věděl hned v sobotu ráno, když domluveno bylo něco, ale realita někde jinde, bohužel když odešli místní na 30minut na oběd a vrátili se bez nějaké omluvy po 1:30 hod. tak jsem vám tam musel udělat prostoj tím, že jste měli možnost pokecat s účastníkama. jelikož jsme byli 3 pořadatelé v areálu.

Sobotní vstávání 3 jo no problém byl na světě, ale upřímně pokud by měl v 8 začít program, kdo by se účastnil? v 10 sprint taky by tam nikdo nebyl. s tím posunutím času jsem počítal protože jsem tak nějak tušil, že ten dojezd sobotní grupy nebude tak rychlý

Burza dílů: bohužel viděl jsem jen Borinovo výstavku, jinak jsem neměl čas, příště se pokusíme vyhradit čas přímo na burzu, ale letos jsem měl tolik práce, že jsem byl rád jak to vyšlo.

značení ke sprintu: každej účastník dostal leták s bezpečnostnímy pokyny a na druhé straně byla mapka sice tam nebyl vidět sprint ale cesta tam byla naznačena. 4

ale jinak děkuji aspoň se (snad3) polepšíme, když to bude pokračovat

upraveno 2x, naposled 10.07.2011 22:01:09
21:23:16
10.07.2011
Joey 120 LS
-> OndraKrupi: Ahoj, sraz hodnotím na výbornou, i když já se neúčastnil sprintů ani soutěží. Sprint pro to moje elesko není, a místo soutěží sem spíše kecal a poznával osobně účatníky z Virtu. Ale to neznamená že příště se do něčeho nezapojím, taovýto sraz byl můj první (v pořadí teprve 2.sraz - 1.byla želiv).

Nicméně jak si řikal při vyhlašování výsledků že chceš slyšet výtky, tak dvě bych měl. Uvítal bych takovou maličkost, aby v kempu stály vedle sebe auta stejného typu. Užovky s užovkama, emka s emkama atd. Ne jako nyní kdy mezi užovkama stálo fáčko. 2.výtka je bazar náhradních dílů, nevím jak moc tohle můžeš ovlivnit ale čekal sem trochu větší nabídku dílů. Takhle sem si koupil jen prahy a nic víc :)

Jo a jak tady někdo psal že bys měl nahlásit veřejně číslo účtu aby ti účastníci mohli dorovnat ty náklady v mínusu, tak má můj SOUHLAS.

To bude vše, díky za super akci a doufám že zto zase zopakuješ. Joey.
21:21:11
10.07.2011
Pavel P..
Každej tam holt nemůže zůstat déle, taky jsme po vyhlášení vypadli ale jinak se mě i přítelkyni sraz líbil a nedělalo mi problem, byť jsem přijel shnilym spotřebákem, zaplatit vjezdný za nás oba... bohužel souteží jsem se neúčastnil pač obutí na autě už by to nemuselo vydržet a víceméně se jich neúčastním na žádných srazech. 1
21:13:07
10.07.2011
Mejot
Sraz supr organizace někdy pokulhávala (nedostatek lidí) ale s tím se dalo počítat bylo to poprvé. Menší počet lidí v pátek se dal očekávat a já osobně jich čekal ještě mín ale na zábavě to znát nebylo aspon já se bavil dobře až do 3 hodiny ranní. Sobota nezačala dobře a pak se to táhlo celej den pokud je sraz od 8:00 nemůžou pořadatelé v 8:00 vstávat. Auta jezdily po vesnici a nevěděly kam jet atd. A ta jakási kauza s "krádeží" co tady rozpoutal mechovák to se musím jenom smát myslím že se s Markem znáte dost na to aby si to jako srandu vzal ale bohužel kdo chce bejt důležitej tak si příležitost vždycky najde. A ty co tady píšou že to na ně vrhá dojem toho že se na srazu krade a že tam kvůli tomu nepojedou by si měly skočit k chocholouškoj tohle normální člověk vyplodit snad nemůže. A s tím že někteří (i já) jely domů dřív to je tam jako chcete přikovat???? kde to jsme to má bejt jako účast povinná na 3 dny jinak nejezděte?? Závěrem bych chtěl klukům poděkovat že to uspořádaly a at to pokračuje i v dalších letech rád přijedu znovu.
21:12:37
10.07.2011
Joey 120 LS
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 10.07.11 19:53:20 napsal:

Ještě by mě taky zajímalo, proč se skoro všichni tak brzo vytratili

domů. Sraz stránek byl vždycky na celý víkend, tak proč z toho lidi

děláte jednodenní sraz? Na pátek byl připraven program, ale lidí bylo

málo a skoro nikomu se do ničeho nechtělo. Chápu, že někteří spěchají

ještě jinam, ale že kromě asi 4 aut všichni chtějí jet nejradši už ve

čtyři, v pět domů? Tak by mě zajímalo, jestli má cenu se vůbec

o nějaký večerní program snažit nebo jestli všichni chtějí přijet

v sobotu ráno a odpoledne už jet zase domů…?

Ahoj, já tam byl jen na sobotu. A to z toho důvodu že v pátek sem byl v práci do 18h, takže si umíš představit v kolik hodin bych tam dojel z Prahy. A v sobotu sem odjížděl v 17h po vyhlášení výsledků, jel sem si pro nový zadní čelo. Nicméně sem tam ten den byl od 8 do 17h, takže pohoda.
21:11:15
10.07.2011
palinator
Píšu to sem opět:

Sraz byl organizačně bez výhrad, i když mě trochu mrzelo, že jsem se štrachal pěšky po silnici na KONEC sprintu a ne na začátek. Asi mi něco (a skupince dalších) uteklo.

Ze srazu jsem odjel dost brzo proto, protože v tu chvíli ještě začínala jiná akce u nás; kamarád byl už docela netrpělivej; a i já jsem byl po dlouhé páteční-sobotní akci unaven. Načerpal jsem důležité zkušenosti a příště tam vydržím dýl. Na podporu srazu jsem chtěl jet i ten sprint (ne že bych si měl něco dokazovat, když to stejně nemá smysl), ale měl jsem plný auto plechů, tak jsem to nakonec neřešil.

Osobně bych snesl i třeba dvojnásobně drahé vstupné - je to akce jednou za rok a benzín, ani ostatní výdaje mě nazabijou, ačkoliv jsem chudý student. Hlavně, aby pořadatel netratil a sraz se mohl opakovat. Kdyby se nechaly nějaké peníze přesunout z Virtího účtu, osobně bych stránky podpořil, věřím, že by se našli i další.

Zábava byla v ten pátek výborná, i když tam bylo málo lidí - bylo to takové příjemně komornější (zdravím Brno, Prahu1).

Takže asi tak.4
21:05:39
10.07.2011
Fifa
Já chci nejdřívě poděkovat za příjemný sraz. Na první ročník to bylo fajn. Pravda že já jsem z těch co se dalších soutěží moc neúčastnil. Kecal jsem s ostatníma o autech a nejen těch, což je jen moje chyba, mohl jsem i něco dalšího vyhrát.. Takže soutěže bych nerušil, příště se polepšíme.-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Odjel jsem odpoledne proto,že mě ještě čekala cesta domů 60km, vyměnit auta a dalších 150 km na kámošovy 30tiny a rozlučku se svobodou. I tak jsem chtěl jet dříve, ale čekal jsem na vyhlášení.
20:55:19
10.07.2011
1560 - zrušená registrace
-> mark:

Je to 1.sraz, tak to nemůže být dokonalý... Druhý bude určitě lepší.
20:55:09
10.07.2011
Borin - Král tuzerů
Borin - Král tuzerů 10.07.11 20:01:55 napsal:

→ OndraKrupi: Tak za sebe říkám, že bys měl uvést

veřejně číslo účtu, aby jsme ti mohli poslat peníze o které jsi

v mínusu…myslím, že když jsi dal tolik námahy, času atp do přípravy

srazu pro nás, tak bys na tom v žádném případě neměl tratit…to je

blbost…dělal jsi to pro nás, jako náhradu hrocháče, což se ti povedlo

skvěle a podle mě (i když jsem u soutěží nebyl) to byl super pohodový

přátelský sraz, až na tu malou eskapádu s majákem, za což ty

samozřejmě nemůžeš…
Tak znovu...
20:47:46
10.07.2011
mark - zrušená registrace
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Sám víš že na našem srazu máme vše pod kokntrolou co se týka organizační schopnosti, protože to není jednoduché. Každou minutu musíš mít naplanovanou protože lidí se pak nudí a je to dost hloupé.
20:44:51
10.07.2011
Nwkt
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 10.07.11 19:53:20: Odjel tak brzo, protože bylo vedro a chtěl jsem si ještě zaplavat v bazénu a dorazit nějak rozumně 1
20:42:10
10.07.2011
OndraKrupi
-> Jumbo: ono šlo o to, že vyhlášení mělo být kolem cca 18h, ale už kolem 15-16h se to rozjíždělo a jak jsem tak koukal tak se nějak nudili, tak jsem to musel urychlit, proběhlo vyhlášení, myslel jsem že někdo ještě třeba posedí, pokecáme, ale nějak se to vše rozjelo domů
20:31:52
10.07.2011
Jumbo
Tak já dojel už v pátek a podle programu jsme tak nějak pochopil, že v sobotu bude konec, jen kdyby někdo chtěl, může zůstat do neděle na volné zábavě. Měl jsem už domluvenou práci v sobotu v noci, tak jsem odjel. Příště teda až do neděle. Jinak páteční účast byla slabá, i když zábava byla, jen v sobotu odpoledne na ty doplňkové akce bylo dle mého názoru dost málo lidí, i když to byla sranda. Obzvláště s humorem -> myschaak AZNP K.Hora: , který bavil všechny okolo. Akce to byla skvělá, příště určitě jedu zase. Snad se sejde víc lidí a -> OndraKrupi: už na tom nebude tratit...8
20:19:36
10.07.2011
su.tech – nezodpovědný hajzlík
OndraKrupi 10.07.11 18:58:14 napsal:

→ su.tech 10.07.11 18:53:04: já jsem akorát marka viděl

odjíždět, bavil jsem se s nim o majáku, který měl tou dobou na střeše

auta, kde mi do očí řekl, že to má s Michalem domluvený.

Rád bych aby jste si to vysvětlili mimo tohle téma, protože mi kurvíte

mojí práci, dal jsem do toho dost, náklady mě vychází do mínusu, měl

jsem s tim hafo starostí, rád bych byl aby lidi měli pěknou vzpomínku na

sraz, pokud ale budou číst tohle, tak nepřijedou a vše co jsme chtěli

vybudovat bude nenávratně v hajzlu.

Ale v tomto máme evidentně stejný názor. Jak jsem psal. Ať si to vyřídí všichni mezi sebou, ale netahají to sem a hlavně nezatahují do toho nezasvěcené... 4
upraveno 1x, naposled 10.07.2011 20:19:48
20:13:38
10.07.2011
Syny
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak hrochac byl taky sraz PRATEL vozu skoda a po tom se naslo par lidi co jako se strasne divili ze jsem tam ja, targa a U-Geen byly neskodovkama a pomalu jsme byly vyvrhelove v cem jako ze jsme si to na sraz skoda dovolili prijet... Tak jsem se jen ptal pro poradek :)
20:06:30
10.07.2011
Martin-pce
Doufam, že pořadatele letošní potíže neodradi od opakovaní.

Protože bych rád na další ročník dorazil 4 . Letos mi bohužel do toho vlezla dovolená 10.
20:04:11
10.07.2011
Péďa17
Doufám že příští rok se bude sraz konat znova,protože by jsem se chtěl s váma osobně setkat.Letos to prostě nešlo
20:04:03
10.07.2011
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Jindas: Jak jsem psal, někteří pro to mají důvody, ale všichni?

Je potřeba vědět, jestli má cenu dělat sraz na celý víkend nebo ne, proto se ptám, zda je o to vůbec zájem. V pátek přijelo minimum lidí, do neděle nezůstal téměř nikdo.
20:02:36
10.07.2011
Skili
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak ja jsem uz mel domluvenej sraz s byvalejma spoluzakama

celkem me ale prekvapilo ze tam v patek bylo tak malo lidi ale myslim ze pristi rok to bude lepsi
20:01:55
10.07.2011
Borin - Král tuzerů
-> OndraKrupi: Tak za sebe říkám, že bys měl uvést veřejně číslo účtu, aby jsme ti mohli poslat peníze o které jsi v mínusu...myslím, že když jsi dal tolik námahy, času atp do přípravy srazu pro nás, tak bys na tom v žádném případě neměl tratit...to je blbost...dělal jsi to pro nás, jako náhradu hrocháče, což se ti povedlo skvěle a podle mě (i když jsem u soutěží nebyl) to byl super pohodový přátelský sraz, až na tu malou eskapádu s majákem, za což ty samozřejmě nemůžeš...
19:58:37
10.07.2011
Jindas
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak já to řeknu na rovinu,jel jsem domů dřív,protože mám nemocnýho tátu a když prostě mám možnost aspoň na pár hodiny odjet,tak jsem rád. (protože se snažím co nejvíc,aby mamka si od toho stresu a ze ztráty energie z táty odpočinula,tak za ním jezdím já)

Takže mě za tenhle rok,víc jak na jednodení srazy neuvidíte.

Promiňte,zůstal bych dýl,ale prostě nemůžu,i kdybych strašně moc rád.... 10 10
Extreme Tyres