skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zeliv odjezd Plzen a okoli...
-> Nwkt: Takže cca 7:30 na Benzině na 4.5km D1 za Prahou?
Tak -> Tuner#2: bohužel nejede má 39°C horečky
Pokud se někdo chcete připojit z Plzně viděl bych to na 6:20 zde Loc: 49°44'47.038"N, 13°26'29.14"E ale napište mi, pokud nebudu o nikom vědět nebudu tam ani zastavovat 

-> Nepér: Jedeme my, ale zatim neni jasný v kolik
-> Nepér: tak to asi jedine NWKT, jestli tam budete ve stejný čas....my zcela urcite po dalnici nepojedeme.
-> Pavel P..: No, spíš mi šlo o to, jestli bych se mohl připojit někde na D1 za Prahou.
-> Nepér: proboha proč bychom jezdili přes Tábor? od Prahy pohodlně na Benešov, Vlašim, Čechtice, Košetice a Želiv.. pěkný klidný okresky.

Můžu se připojit někde za Prahou, jestli teda nejedete přes Tábor...
-> Syny: aaano pane
zatim tomu vše nasvědčuje, pokud teda nebude zitra rano lejt jako z konve,ale už mám tu pravou srazovou naladu

-> Dale_Estelle: Toz to my take
Se taky objevis pane?

-> Nwkt: coz by skvele vyhovovalo našemu záměru
v neděli hodlám už dávno být doma

-> Dale_Estelle: Snad se uzdraví. Mělo by bejt hezky, hnusně až v neděli
-> Nwkt: to zní hnedle jako když chceš říct že mu to nejede
jinak ja osobně doufám že T2 pojede. pokud bude pocasi alespon jako dnes tak jedu.

-> Petr - Rapid 135: Záleží jestli pojede -> Tuner#2: kdyby nejel tak pojedeme asi o hoďku dýl než normálně. Jinak sraz někde za Plzní směrem k D5 asi
Já na Želiv jedu, sice mám přes Plzeň zajížďku, ale nevadí. Stačí sem dát v kolik a kde a budu připraven! 

-> Tuner#2: Ok dej vědět
-> Vojťas 16.09.10 12:27:09: Rád bych ale jsem v práci, sedím tu v triku, mikině a vestě a stejně se klepu zimou
Navíc jsem totálně nevyspalej a Želiv dá zabrat i když jsem zdravej
Uvidím zítra snad budu moct zůstat doma a písnu sms Nwktmu večer.

Tuner#2 16.09.10 10:27:33 napsal:
No já asi nepojedu viz. FB

rád bych se tam podíval pokud by jste jeli někdo přez JH tak bych se rad svezl, moje auti mi zabavil tata na melouchy 

-> Tuner#2: šup, kuryrovat hele
-> Tuner#2: Flaška rumu a jedeme
-> Tuner#2: jakto?FB jsem ted nesledoval.
-> Tuner#2: Simte, udelej rychlolecbu a bude :)

Tak pratele, kdo jede na Zeliv z Plzne nebo okoli v SO rano?