Frederic/Octavia 1963 Frederic/Octavia 1963

komentáře | popis | fotky | Frederic | 07.01.18 23:14 | 5x v oblíbených
V létě 2016 jsme si s přítelkyní udělali radost a koupili Octavii, ročník 63. Jméno Shniluška získala v podstatě hned po převozu, kdy se cestou rozsypala půlka podlahy, věděl jsem že je načatá, ale že se proklube nosník pod sedačku řidiče jsem si fakt nemyslel :D Nicméně snaží se skloubit renovaci baráku s renovací auta, takže je to rozdělené na barák v létě, auto v zimě, proto jsem zatím nijak extrémně nepokročil. Naštěstí jsem sehnal nové prahy, v podstatě to byla uloženka, a komplet podlahu taky. Co nejdřív začneme vařit, tak se to snad trochu pohne :)

Jinak Škodovka je vyrobená 17.1.63, hned byla exportována do prodeje podniku TUZEX Praha, kde se taky následně prodala v původní fialovo-modré barvě. Já jí ovšem koupil jako klasickou červenou, někdy v osmdesátých letech byla krapet nabouraná, takže vzhledem k tomu, že "tuzexová" fialovo-modrá barva byla drahá, při opravě ji celou stříkli na červeno.

Kdyby náhodou někdo věděl, kde sehnat vzorníky potahů, byl bych rád. Popř. mi i pomůže, kdyby ti z vás kdo Octavii máte, mi napsali jakou barevnou kombinaci potahů k jaké barvě karoserie máte. Díky moc :)

Frederic/Octavia 1963 - komentáře:

18:38:10
08.01.2018
giancarlo8
Ze vitaj :) .
No do pekneho boja si sa pustil. Drzim palce
Extreme Tyres