skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Webery a síťka (čajítka)
-> Bery: Nevim o nikom, nicméně je to světovej výrobce jako ITG, neměl bych strach...
pipercross filtry nikdo nejezdí?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : JJ dopadlo to,ale vypadá to strašně.... teda mě se to nelíbí...
-> vhml: Jo asi tak nejak
Tenhle typ od Chovance je jen jednovrstvej, takze prakticky stejny jako ty cajitka.

Tenhle typ od Chovance je jen jednovrstvej, takze prakticky stejny jako ty cajitka.
Tam je nemají :-/. Minulý týden jsem si je objednal a dle slov p. Chovance doprodá zásoby (zřejmě asi už ani žádné nemá :D) a další objednávat nebude … žádné filtry
-> TTomas: pletivo na králíky, sítka a silonka? 

Smysl to urcite ma. Ty kvalitni sitka maji 3 vrstvy s ruznou hustotou mrizky, takze to filtruje daleko lepe. V CR jsem je ale nikde nesehnal.
-> Jindas: Tak když už sis s tím dal tu práci, tak proč zas něco kupovat? :) Máš vůbec někde fotku, jak to dopadlo?
Pánové jaké zkušenosti s tím máte vy? Já sem to začal jezdit a zatím spokojenost... mám to udělané zatím z čajítek,ale chtěl bych si koupit něco takovéhleho: www.jjcraceandrally.com/i
mages/.../ald_mesh-filters
.jpg
Kdepak se to dá sehnat taky v čechách? Někdo nějaký zkušenosti? Rady,tipy triky?
Kdepak se to dá sehnat taky v čechách? Někdo nějaký zkušenosti? Rady,tipy triky?